VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA

Contactgegevens VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Menegaard 19,3300, België

Telefoon (phone): 016 81 98 89 016 81 98 89

Fax (fax): 016 82 14 39 016 82 14 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA
Products information VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01631164550
Ondernemingsnummer: 4314849853
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA
(Get full report from official database of BE for VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA
Addition kinds of activities for VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA

209904. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
17420101. gipsplaten | Drywall
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal

Werken bij VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

    Type: Studentenjob

    At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Laat een reactie achter voor VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. Leave a respond for VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA. VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA op de google maps. Adres en contacten VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA
Location of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA on the google maps. Address and contacts of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: Grafisch Huis (Het) | Leemans BVBA | Adexis SPRL | TOURIST INFO EUPEN | Democritus

Other related companies as VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA: Grafisch Huis (Het) | Leemans BVBA | Adexis SPRL | TOURIST INFO EUPEN | Democritus

VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631164550. Het bedrijf VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA bevindt zich op het adres: Menegaard 19,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, openstaande posities, locatie van VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is a company, that was registered 2000 in Tienen region, Belgium. Full name of company is VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, company assigned to the tax number BE01631164550. The company VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is located at the address: Menegaard 19,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA were not found.
The main activity of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA is not available. You also can look at reviews of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, open positions, location of VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANRIJKELEN-DIRICKX BVBA, employees, financial statistics.