Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

Contactgegevens Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

Regio (region): Bruxelles, BELGIUM 1140 - BE, België

Adres (address): rue Auguste De Boeck 54, België

Telefoon (phone): 32/2/2401520 32/2/2401520

Fax (fax): 32/2/2401530 32/2/2401530

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain
Products information Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

BTW identificatienummer (tax): BE04314849853
Ondernemingsnummer: 4874877929
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain
(Get full report from official database of BE for Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain
Addition kinds of activities for Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
22110500. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
28330202. Atropine en derivaten | Atropine and derivatives
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)

Werken bij Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

Zoek naar antwoorden van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain in sociale netwerken
Look for responds of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Laat een reactie achter voor Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Leave a respond for Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain. Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain op de google maps. Adres en contacten Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain
Location of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain on the google maps. Address and contacts of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain

Andere gerelateerde bedrijven als come Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: CORNET-MOCKEL SPRL | Nijsmans Carrosserie NV | MSOC-Medisch Sociaal Opvangcentrum | Servier Benelux S.A. | Vanden Broele

Other related companies as Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain: CORNET-MOCKEL SPRL | Nijsmans Carrosserie NV | MSOC-Medisch Sociaal Opvangcentrum | Servier Benelux S.A. | Vanden Broele

Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, BELGIUM 1140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04314849853. Het bedrijf Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain bevindt zich op het adres: rue Auguste De Boeck 54. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, openstaande posities, locatie van Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is a company, that was registered 1989 in Bruxelles, BELGIUM 1140 - BE region, Belgium. Full name of company is Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, company assigned to the tax number BE04314849853. The company Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is located at the address: rue Auguste De Boeck 54. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain were not found.
The main activity of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain is not available. You also can look at reviews of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, open positions, location of Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, Bruxelles, BELGIUM 1140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, Bruxelles, BELGIUM 1140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buyle, Dieryck, Van Looveren, Maingain, employees, financial statistics.