Butgenbacher Hof

Contactgegevens Butgenbacher Hof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Butgenbacher Hof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Butgenbacher Hof

Regio (region): Butgenbach, liege B4750 - BE, België

Adres (address): Markt Platz, 8, België

Telefoon (phone): 00-32-(0)80-44.42.12 00-32-(0)80-44.42.12

Fax (fax): +32 (12) 572-21-53 +32 (12) 572-21-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Butgenbacher Hof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Butgenbacher Hof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Butgenbacher Hof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Butgenbacher Hof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Butgenbacher Hof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Butgenbacher Hof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Butgenbacher Hof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Butgenbacher Hof
Products information Butgenbacher Hof

BTW identificatienummer (tax): BE08313873291
Ondernemingsnummer: 6026245117
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Butgenbacher Hof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Butgenbacher Hof
(Get full report from official database of BE for Butgenbacher Hof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Butgenbacher Hof
Addition kinds of activities for Butgenbacher Hof

3484. Handvuurwapens | Small arms
016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
75320301. Van conversie | Van conversion
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee

Werken bij Butgenbacher Hof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Butgenbacher Hof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Butgenbacher Hof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Butgenbacher Hof. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Butgenbacher Hof in sociale netwerken
Look for responds of Butgenbacher Hof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Butgenbacher Hof. Laat een reactie achter voor Butgenbacher Hof. Butgenbacher Hof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Butgenbacher Hof. Leave a respond for Butgenbacher Hof. Butgenbacher Hof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Butgenbacher Hof op de google maps. Adres en contacten Butgenbacher Hof
Location of Butgenbacher Hof on the google maps. Address and contacts of Butgenbacher Hof

Andere gerelateerde bedrijven als come Butgenbacher Hof Butgenbacher Hof: Smalle-Van Loocke BVBA | Dera N.V. | Alderview | Kawasakibrussels | Vandermeer, Yves

Other related companies as Butgenbacher Hof: Smalle-Van Loocke BVBA | Dera N.V. | Alderview | Kawasakibrussels | Vandermeer, Yves

Butgenbacher Hof is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Butgenbach, liege B4750 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Butgenbacher Hof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08313873291. Het bedrijf Butgenbacher Hof bevindt zich op het adres: Markt Platz, 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Butgenbacher Hof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Butgenbacher Hof is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Butgenbacher Hof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Butgenbacher Hof, openstaande posities, locatie van Butgenbacher Hof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Butgenbacher Hof is a company, that was registered 1998 in Butgenbach, liege B4750 - BE region, Belgium. Full name of company is Butgenbacher Hof, company assigned to the tax number BE08313873291. The company Butgenbacher Hof is located at the address: Markt Platz, 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Butgenbacher Hof were not found.
The main activity of Butgenbacher Hof is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Butgenbacher Hof is not available. You also can look at reviews of Butgenbacher Hof, open positions, location of Butgenbacher Hof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Butgenbacher Hof, Butgenbach, liege B4750 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Butgenbacher Hof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Butgenbacher Hof, Butgenbach, liege B4750 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Butgenbacher Hof, employees, financial statistics.