Bureau Clerin sprl

Contactgegevens Bureau Clerin sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Clerin sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Clerin sprl

Regio (region): Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium, België

Adres (address): Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium België

Telefoon (phone): +32 2 523.89.20 +32 2 523.89.20

Fax (fax): +32 2 523.87.29 +32 2 523.87.29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Clerin sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Clerin sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Clerin sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Clerin sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Clerin sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Clerin sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Clerin sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Clerin sprl
Products information Bureau Clerin sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04045959472
Ondernemingsnummer: 1271636962
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bureau Clerin sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Clerin sprl
(Get full report from official database of BE for Bureau Clerin sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Clerin sprl
Addition kinds of activities for Bureau Clerin sprl

5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
50850900. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services

Werken bij Bureau Clerin sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Clerin sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Clerin sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Clerin sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van Bureau Clerin sprl in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Clerin sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Clerin sprl. Laat een reactie achter voor Bureau Clerin sprl. Bureau Clerin sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Clerin sprl. Leave a respond for Bureau Clerin sprl. Bureau Clerin sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Clerin sprl op de google maps. Adres en contacten Bureau Clerin sprl
Location of Bureau Clerin sprl on the google maps. Address and contacts of Bureau Clerin sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Clerin sprl Bureau Clerin sprl: A Tout Poil | ETS J VERVAET COMM VA CVA | International Association of Congres Centres | Mr Johan C. Engelen | web-XistenZ

Other related companies as Bureau Clerin sprl: A Tout Poil | ETS J VERVAET COMM VA CVA | International Association of Congres Centres | Mr Johan C. Engelen | web-XistenZ

Bureau Clerin sprl is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Clerin sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045959472. Het bedrijf Bureau Clerin sprl bevindt zich op het adres: Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bureau Clerin sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Clerin sprl is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Clerin sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Clerin sprl, openstaande posities, locatie van Bureau Clerin sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau Clerin sprl is a company, that was registered 2015 in Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Bureau Clerin sprl, company assigned to the tax number BE04045959472. The company Bureau Clerin sprl is located at the address: Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bureau Clerin sprl were not found.
The main activity of Bureau Clerin sprl is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Clerin sprl is not available. You also can look at reviews of Bureau Clerin sprl, open positions, location of Bureau Clerin sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Clerin sprl, Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Clerin sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Clerin sprl, Rue Godefroid 52 - Namur B-5000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Clerin sprl, employees, financial statistics.