Thys Zakenkantoor BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Thys Zakenkantoor BVBA
Private companiesLegal Services • Thys Zakenkantoor BVBA

Contactgegevens Thys Zakenkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thys Zakenkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thys Zakenkantoor BVBA

Regio (region): Wielsbeke (Ooigem), België

Adres (address): Kloosterdreef 14,8710, België

Telefoon (phone): 056 66 62 27 056 66 62 27

Fax (fax): 056 66 57 27 056 66 57 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thys Zakenkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thys Zakenkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thys Zakenkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thys Zakenkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thys Zakenkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thys Zakenkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thys Zakenkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thys Zakenkantoor BVBA
Products information Thys Zakenkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04041290283
Ondernemingsnummer: 7901611328
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Thys Zakenkantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thys Zakenkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Thys Zakenkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thys Zakenkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Thys Zakenkantoor BVBA

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
314200. Huis slippers | House slippers
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation

Werken bij Thys Zakenkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thys Zakenkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thys Zakenkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thys Zakenkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Thys Zakenkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Thys Zakenkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thys Zakenkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Thys Zakenkantoor BVBA. Thys Zakenkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thys Zakenkantoor BVBA. Leave a respond for Thys Zakenkantoor BVBA. Thys Zakenkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thys Zakenkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Thys Zakenkantoor BVBA
Location of Thys Zakenkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Thys Zakenkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thys Zakenkantoor BVBA Thys Zakenkantoor BVBA: Odenta NV | All Dogtraining the Perfect Team | Rihon & Co SPRL | HEBU NV | Brouwerij Verhaeghe Vichte N.V.

Other related companies as Thys Zakenkantoor BVBA: Odenta NV | All Dogtraining the Perfect Team | Rihon & Co SPRL | HEBU NV | Brouwerij Verhaeghe Vichte N.V.

Thys Zakenkantoor BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Wielsbeke (Ooigem), België. De volledige naam van het bedrijf is Thys Zakenkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04041290283. Het bedrijf Thys Zakenkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Kloosterdreef 14,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Thys Zakenkantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thys Zakenkantoor BVBA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thys Zakenkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thys Zakenkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Thys Zakenkantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thys Zakenkantoor BVBA is a company, that was registered 1988 in Wielsbeke (Ooigem) region, Belgium. Full name of company is Thys Zakenkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE04041290283. The company Thys Zakenkantoor BVBA is located at the address: Kloosterdreef 14,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Thys Zakenkantoor BVBA were not found.
The main activity of Thys Zakenkantoor BVBA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thys Zakenkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Thys Zakenkantoor BVBA, open positions, location of Thys Zakenkantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thys Zakenkantoor BVBA, Wielsbeke (Ooigem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thys Zakenkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thys Zakenkantoor BVBA, Wielsbeke (Ooigem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thys Zakenkantoor BVBA, employees, financial statistics.