C & A European Retail Management Services

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • C & A European Retail Management Services
Private companiesTextile Mill Products • C & A European Retail Management Services

Contactgegevens C & A European Retail Management Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & A European Retail Management Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & A European Retail Management Services

Regio (region): Brussels, 01140 - BE, België

Adres (address): Kolonel Bourgstraat 122, België

Telefoon (phone): 32 2 730 57 11 32 2 730 57 11

Fax (fax): 32 2 730 57 34 32 2 730 57 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & A European Retail Management Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & A European Retail Management Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & A European Retail Management Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & A European Retail Management Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & A European Retail Management Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & A European Retail Management Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & A European Retail Management Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & A European Retail Management Services
Products information C & A European Retail Management Services

BTW identificatienummer (tax): BE04965789794
Ondernemingsnummer: 9166687011
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in C & A European Retail Management Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & A European Retail Management Services
(Get full report from official database of BE for C & A European Retail Management Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & A European Retail Management Services
Addition kinds of activities for C & A European Retail Management Services

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
35490101. Teken banken | Draw benches
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
70110305. Seizoensgebonden hotel | Seasonal hotel
70110400. Inns | Inns
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental

Werken bij C & A European Retail Management Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & A European Retail Management Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & A European Retail Management Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & A European Retail Management Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van C & A European Retail Management Services in sociale netwerken
Look for responds of C & A European Retail Management Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & A European Retail Management Services. Laat een reactie achter voor C & A European Retail Management Services. C & A European Retail Management Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & A European Retail Management Services. Leave a respond for C & A European Retail Management Services. C & A European Retail Management Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & A European Retail Management Services op de google maps. Adres en contacten C & A European Retail Management Services
Location of C & A European Retail Management Services on the google maps. Address and contacts of C & A European Retail Management Services

Andere gerelateerde bedrijven als come C & A European Retail Management Services C & A European Retail Management Services: Van der Straten S | LAMEIRE VAST EN GOED BVBA | RETAIL CONSULT sprl | Michael Markham | Myriam De Clercq

Other related companies as C & A European Retail Management Services: Van der Straten S | LAMEIRE VAST EN GOED BVBA | RETAIL CONSULT sprl | Michael Markham | Myriam De Clercq

C & A European Retail Management Services is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussels, 01140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is C & A European Retail Management Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04965789794. Het bedrijf C & A European Retail Management Services bevindt zich op het adres: Kolonel Bourgstraat 122. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in C & A European Retail Management Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C & A European Retail Management Services is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & A European Retail Management Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & A European Retail Management Services, openstaande posities, locatie van C & A European Retail Management Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C & A European Retail Management Services is a company, that was registered 1993 in Brussels, 01140 - BE region, Belgium. Full name of company is C & A European Retail Management Services, company assigned to the tax number BE04965789794. The company C & A European Retail Management Services is located at the address: Kolonel Bourgstraat 122. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in C & A European Retail Management Services were not found.
The main activity of C & A European Retail Management Services is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C & A European Retail Management Services is not available. You also can look at reviews of C & A European Retail Management Services, open positions, location of C & A European Retail Management Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & A European Retail Management Services, Brussels, 01140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & A European Retail Management Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & A European Retail Management Services, Brussels, 01140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & A European Retail Management Services, employees, financial statistics.