Bwk,ayk

Contactgegevens Bwk,ayk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bwk,ayk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bwk,ayk

Regio (region): pml, smg 674512 - BE, België

Adres (address): tku, België

Telefoon (phone): 1275688709 1275688709

Fax (fax): 2123544555 2123544555

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bwk,ayk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bwk,ayk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bwk,ayk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bwk,ayk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bwk,ayk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bwk,ayk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bwk,ayk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bwk,ayk
Products information Bwk,ayk

BTW identificatienummer (tax): BE02064300537
Ondernemingsnummer: 5522521972
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bwk,ayk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bwk,ayk
(Get full report from official database of BE for Bwk,ayk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bwk,ayk
Addition kinds of activities for Bwk,ayk

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
20230209. Verdampte melk | Evaporated milk
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
97119907. Marine | Navy

Werken bij Bwk,ayk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bwk,ayk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bwk,ayk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bwk,ayk. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Bwk,ayk in sociale netwerken
Look for responds of Bwk,ayk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bwk,ayk. Laat een reactie achter voor Bwk,ayk. Bwk,ayk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bwk,ayk. Leave a respond for Bwk,ayk. Bwk,ayk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bwk,ayk op de google maps. Adres en contacten Bwk,ayk
Location of Bwk,ayk on the google maps. Address and contacts of Bwk,ayk

Andere gerelateerde bedrijven als come Bwk,ayk Bwk,ayk: D.C.P. | Verana NV | ISIS SA | Bagatel-Junior | Ovelacq

Other related companies as Bwk,ayk: D.C.P. | Verana NV | ISIS SA | Bagatel-Junior | Ovelacq

Bwk,ayk is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio pml, smg 674512 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bwk,ayk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02064300537. Het bedrijf Bwk,ayk bevindt zich op het adres: tku. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 866,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bwk,ayk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bwk,ayk is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bwk,ayk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bwk,ayk, openstaande posities, locatie van Bwk,ayk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bwk,ayk is a company, that was registered 2015 in pml, smg 674512 - BE region, Belgium. Full name of company is Bwk,ayk, company assigned to the tax number BE02064300537. The company Bwk,ayk is located at the address: tku. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 866,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bwk,ayk were not found.
The main activity of Bwk,ayk is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bwk,ayk is not available. You also can look at reviews of Bwk,ayk, open positions, location of Bwk,ayk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bwk,ayk, pml, smg 674512 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bwk,ayk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bwk,ayk, pml, smg 674512 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bwk,ayk, employees, financial statistics.