Brussels South Charleroi Airport S.A

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Brussels South Charleroi Airport S.A
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Brussels South Charleroi Airport S.A

Contactgegevens Brussels South Charleroi Airport S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brussels South Charleroi Airport S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brussels South Charleroi Airport S.A

Regio (region): Gosselies, B-6041 - BE, België

Adres (address): Building S7, België

Telefoon (phone): 32 71 251217 32 71 251217

Fax (fax): 32 71 251202 32 71 251202

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brussels South Charleroi Airport S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brussels South Charleroi Airport S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brussels South Charleroi Airport S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brussels South Charleroi Airport S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brussels South Charleroi Airport S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brussels South Charleroi Airport S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brussels South Charleroi Airport S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brussels South Charleroi Airport S.A
Products information Brussels South Charleroi Airport S.A

BTW identificatienummer (tax): BE02083526611
Ondernemingsnummer: 3104980468
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brussels South Charleroi Airport S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brussels South Charleroi Airport S.A
(Get full report from official database of BE for Brussels South Charleroi Airport S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brussels South Charleroi Airport S.A
Addition kinds of activities for Brussels South Charleroi Airport S.A

7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij Brussels South Charleroi Airport S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brussels South Charleroi Airport S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brussels South Charleroi Airport S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brussels South Charleroi Airport S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van Brussels South Charleroi Airport S.A in sociale netwerken
Look for responds of Brussels South Charleroi Airport S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brussels South Charleroi Airport S.A. Laat een reactie achter voor Brussels South Charleroi Airport S.A. Brussels South Charleroi Airport S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brussels South Charleroi Airport S.A. Leave a respond for Brussels South Charleroi Airport S.A. Brussels South Charleroi Airport S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brussels South Charleroi Airport S.A op de google maps. Adres en contacten Brussels South Charleroi Airport S.A
Location of Brussels South Charleroi Airport S.A on the google maps. Address and contacts of Brussels South Charleroi Airport S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Brussels South Charleroi Airport S.A Brussels South Charleroi Airport S.A: Thiry Vincent | Anti-Graffiti-P+ | D.S.S.V. NV | Vanden Bosch F | TAAG Angola Airlines

Other related companies as Brussels South Charleroi Airport S.A: Thiry Vincent | Anti-Graffiti-P+ | D.S.S.V. NV | Vanden Bosch F | TAAG Angola Airlines

Brussels South Charleroi Airport S.A is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gosselies, B-6041 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Brussels South Charleroi Airport S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02083526611. Het bedrijf Brussels South Charleroi Airport S.A bevindt zich op het adres: Building S7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brussels South Charleroi Airport S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brussels South Charleroi Airport S.A is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brussels South Charleroi Airport S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brussels South Charleroi Airport S.A, openstaande posities, locatie van Brussels South Charleroi Airport S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brussels South Charleroi Airport S.A is a company, that was registered 2018 in Gosselies, B-6041 - BE region, Belgium. Full name of company is Brussels South Charleroi Airport S.A, company assigned to the tax number BE02083526611. The company Brussels South Charleroi Airport S.A is located at the address: Building S7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brussels South Charleroi Airport S.A were not found.
The main activity of Brussels South Charleroi Airport S.A is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brussels South Charleroi Airport S.A is not available. You also can look at reviews of Brussels South Charleroi Airport S.A, open positions, location of Brussels South Charleroi Airport S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brussels South Charleroi Airport S.A, Gosselies, B-6041 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brussels South Charleroi Airport S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brussels South Charleroi Airport S.A, Gosselies, B-6041 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brussels South Charleroi Airport S.A, employees, financial statistics.