PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

Particuliere bedrijvenBosbouw • PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V
Private companiesForestry • PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

Contactgegevens PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Herrmann Debrouxlaan 46,1160, België

Telefoon (phone): 016 38 69 70 016 38 69 70

Fax (fax): 02 679 46 22 02 679 46 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V
Products information PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

BTW identificatienummer (tax): BE09576202392
Ondernemingsnummer: 7240234375
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V
(Get full report from official database of BE for PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V
Addition kinds of activities for PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing
73899930. Marine reporting | Marine reporting
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos

Werken bij PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Looking for open vacancies in other companies

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

Zoek naar antwoorden van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V in sociale netwerken
Look for responds of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Laat een reactie achter voor PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. Leave a respond for PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V. PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V op de google maps. Adres en contacten PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V
Location of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V on the google maps. Address and contacts of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V

Andere gerelateerde bedrijven als come PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: Stibert P | Tubex | Comed N.V. | Hodec BVBA | Race & Rally

Other related companies as PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V: Stibert P | Tubex | Comed N.V. | Hodec BVBA | Race & Rally

PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09576202392. Het bedrijf PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V bevindt zich op het adres: Herrmann Debrouxlaan 46,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, openstaande posities, locatie van PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is a company, that was registered 2002 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, company assigned to the tax number BE09576202392. The company PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is located at the address: Herrmann Debrouxlaan 46,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V were not found.
The main activity of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V is not available. You also can look at reviews of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, open positions, location of PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUILAETCO-DE LAET, POSWICK & Co,BANQUIERS-BANKIERS COMM.V, employees, financial statistics.