Brainez nicolas

Contactgegevens Brainez nicolas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brainez nicolas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brainez nicolas

Regio (region): 1050 - Brussels - Belgium, België

Adres (address): Av. du Derby 49 bte 2, België

Telefoon (phone): +32478760289 +32478760289

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brainez nicolas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brainez nicolas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brainez nicolas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brainez nicolas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brainez nicolas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brainez nicolas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brainez nicolas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brainez nicolas
Products information Brainez nicolas

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Brainez nicolas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brainez nicolas
(Get full report from official database of BE for Brainez nicolas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brainez nicolas
Addition kinds of activities for Brainez nicolas

09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
17110201. Septische systeemconstructie | Septic system construction
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school

Werken bij Brainez nicolas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brainez nicolas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brainez nicolas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brainez nicolas. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Brainez nicolas in sociale netwerken
Look for responds of Brainez nicolas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brainez nicolas. Laat een reactie achter voor Brainez nicolas. Brainez nicolas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brainez nicolas. Leave a respond for Brainez nicolas. Brainez nicolas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brainez nicolas op de google maps. Adres en contacten Brainez nicolas
Location of Brainez nicolas on the google maps. Address and contacts of Brainez nicolas

Andere gerelateerde bedrijven als come Brainez nicolas Brainez nicolas: Goethe Institut | De Moor Electronics BVBA | Architectenbureau Unicum BVBA | A. European Balloon Corporation SPRL | Arts-history

Other related companies as Brainez nicolas: Goethe Institut | De Moor Electronics BVBA | Architectenbureau Unicum BVBA | A. European Balloon Corporation SPRL | Arts-history

Brainez nicolas is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio 1050 - Brussels - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Brainez nicolas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf Brainez nicolas bevindt zich op het adres: Av. du Derby 49 bte 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Brainez nicolas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brainez nicolas is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brainez nicolas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brainez nicolas, openstaande posities, locatie van Brainez nicolas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brainez nicolas is a company, that was registered 2000 in 1050 - Brussels - Belgium region, Belgium. Full name of company is Brainez nicolas, company assigned to the tax number BE05868041992. The company Brainez nicolas is located at the address: Av. du Derby 49 bte 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Brainez nicolas were not found.
The main activity of Brainez nicolas is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brainez nicolas is not available. You also can look at reviews of Brainez nicolas, open positions, location of Brainez nicolas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brainez nicolas, 1050 - Brussels - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brainez nicolas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brainez nicolas, 1050 - Brussels - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brainez nicolas, employees, financial statistics.