Bouwbedrijf Dethier nv

Contactgegevens Bouwbedrijf Dethier nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwbedrijf Dethier nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwbedrijf Dethier nv

Regio (region): Alken 3570 - BE, België

Adres (address): Industrieterrein Kolmen 1107 /, België

Telefoon (phone): +32 (64) 561-43-74 +32 (64) 561-43-74

Fax (fax): ++32 11 59 19 93 ++32 11 59 19 94 ++32 11 59 19 93 ++32 11 59 19 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwbedrijf Dethier nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwbedrijf Dethier nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwbedrijf Dethier nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwbedrijf Dethier nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwbedrijf Dethier nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwbedrijf Dethier nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwbedrijf Dethier nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwbedrijf Dethier nv
Products information Bouwbedrijf Dethier nv

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bouwbedrijf Dethier nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwbedrijf Dethier nv
(Get full report from official database of BE for Bouwbedrijf Dethier nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwbedrijf Dethier nv
Addition kinds of activities for Bouwbedrijf Dethier nv

20220104. Wei, rauw of vloeibaar | Whey, raw or liquid
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales

Werken bij Bouwbedrijf Dethier nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwbedrijf Dethier nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwbedrijf Dethier nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwbedrijf Dethier nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Bouwbedrijf Dethier nv in sociale netwerken
Look for responds of Bouwbedrijf Dethier nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwbedrijf Dethier nv. Laat een reactie achter voor Bouwbedrijf Dethier nv. Bouwbedrijf Dethier nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwbedrijf Dethier nv. Leave a respond for Bouwbedrijf Dethier nv. Bouwbedrijf Dethier nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwbedrijf Dethier nv op de google maps. Adres en contacten Bouwbedrijf Dethier nv
Location of Bouwbedrijf Dethier nv on the google maps. Address and contacts of Bouwbedrijf Dethier nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwbedrijf Dethier nv Bouwbedrijf Dethier nv: Martlé P | E 40 Projects | Logo | Richard B | Morren S.A.

Other related companies as Bouwbedrijf Dethier nv: Martlé P | E 40 Projects | Logo | Richard B | Morren S.A.

Bouwbedrijf Dethier nv is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Alken 3570 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwbedrijf Dethier nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf Bouwbedrijf Dethier nv bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kolmen 1107 /. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bouwbedrijf Dethier nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwbedrijf Dethier nv is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwbedrijf Dethier nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwbedrijf Dethier nv, openstaande posities, locatie van Bouwbedrijf Dethier nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwbedrijf Dethier nv is a company, that was registered 2011 in Alken 3570 - BE region, Belgium. Full name of company is Bouwbedrijf Dethier nv, company assigned to the tax number BE04427459716. The company Bouwbedrijf Dethier nv is located at the address: Industrieterrein Kolmen 1107 /. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bouwbedrijf Dethier nv were not found.
The main activity of Bouwbedrijf Dethier nv is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwbedrijf Dethier nv is not available. You also can look at reviews of Bouwbedrijf Dethier nv, open positions, location of Bouwbedrijf Dethier nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwbedrijf Dethier nv, Alken 3570 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwbedrijf Dethier nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwbedrijf Dethier nv, Alken 3570 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwbedrijf Dethier nv, employees, financial statistics.