Bortslap&Hadida Investments

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Bortslap&Hadida Investments

Contactgegevens Bortslap&Hadida Investments: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bortslap&Hadida Investments: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bortslap&Hadida Investments

Regio (region): Brasschaat, Brasschaat - BE, België

Adres (address): Voshollei 57, België

Telefoon (phone): 3236501570 3236501570

Fax (fax): 3236501575 3236501575

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bortslap&Hadida Investments: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bortslap&Hadida Investments"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bortslap&Hadida Investments"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bortslap&Hadida Investments, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bortslap&Hadida Investments. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bortslap&Hadida Investments, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bortslap&Hadida Investments. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bortslap&Hadida Investments
Products information Bortslap&Hadida Investments

BTW identificatienummer (tax): BE03484008789
Ondernemingsnummer: 4561492919
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bortslap&Hadida Investments zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bortslap&Hadida Investments
(Get full report from official database of BE for Bortslap&Hadida Investments)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bortslap&Hadida Investments
Addition kinds of activities for Bortslap&Hadida Investments

249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
36439907. Power line kabel | Power line cable
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints

Werken bij Bortslap&Hadida Investments: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bortslap&Hadida Investments: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bortslap&Hadida Investments. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bortslap&Hadida Investments. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Bortslap&Hadida Investments in sociale netwerken
Look for responds of Bortslap&Hadida Investments in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bortslap&Hadida Investments. Laat een reactie achter voor Bortslap&Hadida Investments. Bortslap&Hadida Investments bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bortslap&Hadida Investments. Leave a respond for Bortslap&Hadida Investments. Bortslap&Hadida Investments on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bortslap&Hadida Investments op de google maps. Adres en contacten Bortslap&Hadida Investments
Location of Bortslap&Hadida Investments on the google maps. Address and contacts of Bortslap&Hadida Investments

Andere gerelateerde bedrijven als come Bortslap&Hadida Investments Bortslap&Hadida Investments: Busschots H | CONFLUENZA SA | c/s Software SPRL | Deschepper Interieur | Delcourt T Assurances scs

Other related companies as Bortslap&Hadida Investments: Busschots H | CONFLUENZA SA | c/s Software SPRL | Deschepper Interieur | Delcourt T Assurances scs

Bortslap&Hadida Investments is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brasschaat, Brasschaat - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bortslap&Hadida Investments, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03484008789. Het bedrijf Bortslap&Hadida Investments bevindt zich op het adres: Voshollei 57. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bortslap&Hadida Investments zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bortslap&Hadida Investments is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bortslap&Hadida Investments is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bortslap&Hadida Investments, openstaande posities, locatie van Bortslap&Hadida Investments op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bortslap&Hadida Investments is a company, that was registered 2003 in Brasschaat, Brasschaat - BE region, Belgium. Full name of company is Bortslap&Hadida Investments, company assigned to the tax number BE03484008789. The company Bortslap&Hadida Investments is located at the address: Voshollei 57. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bortslap&Hadida Investments were not found.
The main activity of Bortslap&Hadida Investments is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bortslap&Hadida Investments is not available. You also can look at reviews of Bortslap&Hadida Investments, open positions, location of Bortslap&Hadida Investments on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bortslap&Hadida Investments, Brasschaat, Brasschaat - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bortslap&Hadida Investments, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bortslap&Hadida Investments, Brasschaat, Brasschaat - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bortslap&Hadida Investments, employees, financial statistics.