Boonen Travel

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Boonen Travel
Private companiesLegal Services • Boonen Travel

Contactgegevens Boonen Travel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boonen Travel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boonen Travel

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): rue Antoine Dansart 114, België

Telefoon (phone): 02 456 03 65 02 456 03 65

Fax (fax): 02 456 03 22 02 456 03 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boonen Travel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boonen Travel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boonen Travel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boonen Travel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boonen Travel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boonen Travel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boonen Travel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boonen Travel
Products information Boonen Travel

BTW identificatienummer (tax): BE04168457031
Ondernemingsnummer: 3097015380
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Boonen Travel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boonen Travel
(Get full report from official database of BE for Boonen Travel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boonen Travel
Addition kinds of activities for Boonen Travel

20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance

Werken bij Boonen Travel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boonen Travel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boonen Travel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boonen Travel. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Boonen Travel in sociale netwerken
Look for responds of Boonen Travel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boonen Travel. Laat een reactie achter voor Boonen Travel. Boonen Travel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boonen Travel. Leave a respond for Boonen Travel. Boonen Travel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boonen Travel op de google maps. Adres en contacten Boonen Travel
Location of Boonen Travel on the google maps. Address and contacts of Boonen Travel

Andere gerelateerde bedrijven als come Boonen Travel Boonen Travel: Locapromotion NV | Eurotrading Mortier BVBA | Copy-Plan BVBA | TSN SPRL | Pitermann Paul

Other related companies as Boonen Travel: Locapromotion NV | Eurotrading Mortier BVBA | Copy-Plan BVBA | TSN SPRL | Pitermann Paul

Boonen Travel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Boonen Travel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04168457031. Het bedrijf Boonen Travel bevindt zich op het adres: rue Antoine Dansart 114. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Boonen Travel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boonen Travel is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boonen Travel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boonen Travel, openstaande posities, locatie van Boonen Travel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boonen Travel is a company, that was registered 1987 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Boonen Travel, company assigned to the tax number BE04168457031. The company Boonen Travel is located at the address: rue Antoine Dansart 114. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Boonen Travel were not found.
The main activity of Boonen Travel is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boonen Travel is not available. You also can look at reviews of Boonen Travel, open positions, location of Boonen Travel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boonen Travel, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boonen Travel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boonen Travel, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boonen Travel, employees, financial statistics.