Bohyn Consultants

Contactgegevens Bohyn Consultants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bohyn Consultants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bohyn Consultants

Regio (region): St. Niklaas NA 9100 - BE, België

Adres (address): Vijfstraten 77, België

Telefoon (phone): +32475633637 +32475633637

Fax (fax): +3237774555 +3237774555

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bohyn Consultants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bohyn Consultants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bohyn Consultants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bohyn Consultants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bohyn Consultants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bohyn Consultants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bohyn Consultants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bohyn Consultants
Products information Bohyn Consultants

BTW identificatienummer (tax): BE05924621582
Ondernemingsnummer: 9329010009
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bohyn Consultants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bohyn Consultants
(Get full report from official database of BE for Bohyn Consultants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bohyn Consultants
Addition kinds of activities for Bohyn Consultants

9111. Uitvoerende kantoren | Executive offices
513705. Kinderartikelen | Children's goods
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij Bohyn Consultants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bohyn Consultants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bohyn Consultants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bohyn Consultants. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Bohyn Consultants in sociale netwerken
Look for responds of Bohyn Consultants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bohyn Consultants. Laat een reactie achter voor Bohyn Consultants. Bohyn Consultants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bohyn Consultants. Leave a respond for Bohyn Consultants. Bohyn Consultants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bohyn Consultants op de google maps. Adres en contacten Bohyn Consultants
Location of Bohyn Consultants on the google maps. Address and contacts of Bohyn Consultants

Andere gerelateerde bedrijven als come Bohyn Consultants Bohyn Consultants: D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Vodderie B | Madeleine ** (Hôtel de la) | MB Benelux BVBA | A @Horizon.be

Other related companies as Bohyn Consultants: D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Vodderie B | Madeleine ** (Hôtel de la) | MB Benelux BVBA | A @Horizon.be

Bohyn Consultants is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio St. Niklaas NA 9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bohyn Consultants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05924621582. Het bedrijf Bohyn Consultants bevindt zich op het adres: Vijfstraten 77. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bohyn Consultants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bohyn Consultants is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bohyn Consultants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bohyn Consultants, openstaande posities, locatie van Bohyn Consultants op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bohyn Consultants is a company, that was registered 2010 in St. Niklaas NA 9100 - BE region, Belgium. Full name of company is Bohyn Consultants, company assigned to the tax number BE05924621582. The company Bohyn Consultants is located at the address: Vijfstraten 77. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bohyn Consultants were not found.
The main activity of Bohyn Consultants is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bohyn Consultants is not available. You also can look at reviews of Bohyn Consultants, open positions, location of Bohyn Consultants on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bohyn Consultants, St. Niklaas NA 9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bohyn Consultants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bohyn Consultants, St. Niklaas NA 9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bohyn Consultants, employees, financial statistics.