Blue Iguana

Contactgegevens Blue Iguana: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blue Iguana: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blue Iguana

Regio (region): Brussels, B-1180 - BE, België

Adres (address): Edith Cavell 66, België

Telefoon (phone): 32 2 347 65 03 32 2 347 65 03

Fax (fax): 32 2 347 65 47 32 2 347 65 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blue Iguana: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blue Iguana"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blue Iguana"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blue Iguana, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blue Iguana. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blue Iguana, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blue Iguana. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blue Iguana
Products information Blue Iguana

BTW identificatienummer (tax): BE07629699707
Ondernemingsnummer: 6041900634
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Blue Iguana zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blue Iguana
(Get full report from official database of BE for Blue Iguana)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blue Iguana
Addition kinds of activities for Blue Iguana

01190202. Milo boerderij | Milo farm
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
82490200. Business training services | Business training services

Werken bij Blue Iguana: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blue Iguana: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blue Iguana. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blue Iguana. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Blue Iguana in sociale netwerken
Look for responds of Blue Iguana in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blue Iguana. Laat een reactie achter voor Blue Iguana. Blue Iguana bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blue Iguana. Leave a respond for Blue Iguana. Blue Iguana on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blue Iguana op de google maps. Adres en contacten Blue Iguana
Location of Blue Iguana on the google maps. Address and contacts of Blue Iguana

Andere gerelateerde bedrijven als come Blue Iguana Blue Iguana: P.V.C. Boringen BVBA | Dyva Packaging International BVBA | Kantoor Language Services BVBA | W.C.T. CVBA | Conduites d'Eau S.A.

Other related companies as Blue Iguana: P.V.C. Boringen BVBA | Dyva Packaging International BVBA | Kantoor Language Services BVBA | W.C.T. CVBA | Conduites d'Eau S.A.

Blue Iguana is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Blue Iguana, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07629699707. Het bedrijf Blue Iguana bevindt zich op het adres: Edith Cavell 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Blue Iguana zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blue Iguana is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blue Iguana is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blue Iguana, openstaande posities, locatie van Blue Iguana op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blue Iguana is a company, that was registered 2014 in Brussels, B-1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Blue Iguana, company assigned to the tax number BE07629699707. The company Blue Iguana is located at the address: Edith Cavell 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Blue Iguana were not found.
The main activity of Blue Iguana is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Blue Iguana is not available. You also can look at reviews of Blue Iguana, open positions, location of Blue Iguana on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blue Iguana, Brussels, B-1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blue Iguana, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blue Iguana, Brussels, B-1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blue Iguana, employees, financial statistics.