Bjorn Consulting International bvba

Contactgegevens Bjorn Consulting International bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bjorn Consulting International bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bjorn Consulting International bvba

Regio (region): Beveren B-9120 - BE, België

Adres (address): Berkenhof 2, België

Telefoon (phone): +32-3-7553159 +32-3-7553159

Fax (fax): +32-3-7553119 +32-3-7553119

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bjorn Consulting International bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bjorn Consulting International bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bjorn Consulting International bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bjorn Consulting International bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bjorn Consulting International bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bjorn Consulting International bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bjorn Consulting International bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bjorn Consulting International bvba
Products information Bjorn Consulting International bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06934539794
Ondernemingsnummer: 1010437011
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bjorn Consulting International bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bjorn Consulting International bvba
(Get full report from official database of BE for Bjorn Consulting International bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bjorn Consulting International bvba
Addition kinds of activities for Bjorn Consulting International bvba

249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
305302. Inpak materiaal | Packing materials
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
51990302. Cats | Cats
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment

Werken bij Bjorn Consulting International bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bjorn Consulting International bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bjorn Consulting International bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bjorn Consulting International bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Bjorn Consulting International bvba in sociale netwerken
Look for responds of Bjorn Consulting International bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bjorn Consulting International bvba. Laat een reactie achter voor Bjorn Consulting International bvba. Bjorn Consulting International bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bjorn Consulting International bvba. Leave a respond for Bjorn Consulting International bvba. Bjorn Consulting International bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bjorn Consulting International bvba op de google maps. Adres en contacten Bjorn Consulting International bvba
Location of Bjorn Consulting International bvba on the google maps. Address and contacts of Bjorn Consulting International bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Bjorn Consulting International bvba Bjorn Consulting International bvba: Equinox Sonorisation | Computers & Services BVBA | PC Samu | Janssens Zakenkantoor BVBA | Van Den Kieboom Richard,

Other related companies as Bjorn Consulting International bvba: Equinox Sonorisation | Computers & Services BVBA | PC Samu | Janssens Zakenkantoor BVBA | Van Den Kieboom Richard,

Bjorn Consulting International bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beveren B-9120 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bjorn Consulting International bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06934539794. Het bedrijf Bjorn Consulting International bvba bevindt zich op het adres: Berkenhof 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bjorn Consulting International bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bjorn Consulting International bvba is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bjorn Consulting International bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bjorn Consulting International bvba, openstaande posities, locatie van Bjorn Consulting International bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bjorn Consulting International bvba is a company, that was registered 2013 in Beveren B-9120 - BE region, Belgium. Full name of company is Bjorn Consulting International bvba, company assigned to the tax number BE06934539794. The company Bjorn Consulting International bvba is located at the address: Berkenhof 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bjorn Consulting International bvba were not found.
The main activity of Bjorn Consulting International bvba is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bjorn Consulting International bvba is not available. You also can look at reviews of Bjorn Consulting International bvba, open positions, location of Bjorn Consulting International bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bjorn Consulting International bvba, Beveren B-9120 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bjorn Consulting International bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bjorn Consulting International bvba, Beveren B-9120 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bjorn Consulting International bvba, employees, financial statistics.