Bertrand,Jean-Francois

Contactgegevens Bertrand,Jean-Francois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertrand,Jean-Francois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertrand,Jean-Francois

Regio (region): Sart-Jalhay Liege 4845 - BE, België

Adres (address): Arbespine 17, België

Telefoon (phone): 32 477 29 22 45 32 477 29 22 45

Fax (fax): +32 (67) 858-21-96 +32 (67) 858-21-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertrand,Jean-Francois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertrand,Jean-Francois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertrand,Jean-Francois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertrand,Jean-Francois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertrand,Jean-Francois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertrand,Jean-Francois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertrand,Jean-Francois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertrand,Jean-Francois
Products information Bertrand,Jean-Francois

BTW identificatienummer (tax): BE04510406494
Ondernemingsnummer: 8313598632
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bertrand,Jean-Francois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertrand,Jean-Francois
(Get full report from official database of BE for Bertrand,Jean-Francois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertrand,Jean-Francois
Addition kinds of activities for Bertrand,Jean-Francois

9211. rechtbanken | Courts
209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
72990202. Stoombad | Steam bath

Werken bij Bertrand,Jean-Francois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertrand,Jean-Francois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertrand,Jean-Francois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertrand,Jean-Francois. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van Bertrand,Jean-Francois in sociale netwerken
Look for responds of Bertrand,Jean-Francois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertrand,Jean-Francois. Laat een reactie achter voor Bertrand,Jean-Francois. Bertrand,Jean-Francois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertrand,Jean-Francois. Leave a respond for Bertrand,Jean-Francois. Bertrand,Jean-Francois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertrand,Jean-Francois op de google maps. Adres en contacten Bertrand,Jean-Francois
Location of Bertrand,Jean-Francois on the google maps. Address and contacts of Bertrand,Jean-Francois

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertrand,Jean-Francois Bertrand,Jean-Francois: DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA | LE BON LIVRE | Antwerp Travel BVBA | Remco Belgium N.V. | Simal, David

Other related companies as Bertrand,Jean-Francois: DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA | LE BON LIVRE | Antwerp Travel BVBA | Remco Belgium N.V. | Simal, David

Bertrand,Jean-Francois is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Sart-Jalhay Liege 4845 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertrand,Jean-Francois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04510406494. Het bedrijf Bertrand,Jean-Francois bevindt zich op het adres: Arbespine 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bertrand,Jean-Francois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertrand,Jean-Francois is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertrand,Jean-Francois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertrand,Jean-Francois, openstaande posities, locatie van Bertrand,Jean-Francois op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bertrand,Jean-Francois is a company, that was registered 2014 in Sart-Jalhay Liege 4845 - BE region, Belgium. Full name of company is Bertrand,Jean-Francois, company assigned to the tax number BE04510406494. The company Bertrand,Jean-Francois is located at the address: Arbespine 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bertrand,Jean-Francois were not found.
The main activity of Bertrand,Jean-Francois is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertrand,Jean-Francois is not available. You also can look at reviews of Bertrand,Jean-Francois, open positions, location of Bertrand,Jean-Francois on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertrand,Jean-Francois, Sart-Jalhay Liege 4845 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertrand,Jean-Francois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertrand,Jean-Francois, Sart-Jalhay Liege 4845 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertrand,Jean-Francois, employees, financial statistics.