Bernard-CODIRONA deCrayencour

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Bernard-CODIRONA deCrayencour
Private companiesMetal Mining • Bernard-CODIRONA deCrayencour

Contactgegevens Bernard-CODIRONA deCrayencour: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bernard-CODIRONA deCrayencour: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bernard-CODIRONA deCrayencour

Regio (region): 1170 - BT - BELGIUM, België

Adres (address): rue du Col Vert 3 - - Brussels, België

Telefoon (phone): 00322-675-40-00 00322-675-40-00

Fax (fax): 00322-675-21-67 00322-675-21-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bernard-CODIRONA deCrayencour: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bernard-CODIRONA deCrayencour"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bernard-CODIRONA deCrayencour"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bernard-CODIRONA deCrayencour, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bernard-CODIRONA deCrayencour. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bernard-CODIRONA deCrayencour, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bernard-CODIRONA deCrayencour. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bernard-CODIRONA deCrayencour
Products information Bernard-CODIRONA deCrayencour

BTW identificatienummer (tax): BE03504882812
Ondernemingsnummer: 2451019287
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bernard-CODIRONA deCrayencour zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bernard-CODIRONA deCrayencour
(Get full report from official database of BE for Bernard-CODIRONA deCrayencour)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bernard-CODIRONA deCrayencour
Addition kinds of activities for Bernard-CODIRONA deCrayencour

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
20229903. Verwerkte kaas | Processed cheese
22410408. Strapping webs | Strapping webs
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij Bernard-CODIRONA deCrayencour: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bernard-CODIRONA deCrayencour: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bernard-CODIRONA deCrayencour. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bernard-CODIRONA deCrayencour. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Bernard-CODIRONA deCrayencour in sociale netwerken
Look for responds of Bernard-CODIRONA deCrayencour in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bernard-CODIRONA deCrayencour. Laat een reactie achter voor Bernard-CODIRONA deCrayencour. Bernard-CODIRONA deCrayencour bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bernard-CODIRONA deCrayencour. Leave a respond for Bernard-CODIRONA deCrayencour. Bernard-CODIRONA deCrayencour on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bernard-CODIRONA deCrayencour op de google maps. Adres en contacten Bernard-CODIRONA deCrayencour
Location of Bernard-CODIRONA deCrayencour on the google maps. Address and contacts of Bernard-CODIRONA deCrayencour

Andere gerelateerde bedrijven als come Bernard-CODIRONA deCrayencour Bernard-CODIRONA deCrayencour: E DE KOCK NV | Ibelec Automation BVBA | DAOUD SA | Steel Service Center Bree NV | PI Logic SC

Other related companies as Bernard-CODIRONA deCrayencour: E DE KOCK NV | Ibelec Automation BVBA | DAOUD SA | Steel Service Center Bree NV | PI Logic SC

Bernard-CODIRONA deCrayencour is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio 1170 - BT - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Bernard-CODIRONA deCrayencour, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03504882812. Het bedrijf Bernard-CODIRONA deCrayencour bevindt zich op het adres: rue du Col Vert 3 - - Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bernard-CODIRONA deCrayencour zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bernard-CODIRONA deCrayencour is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bernard-CODIRONA deCrayencour is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bernard-CODIRONA deCrayencour, openstaande posities, locatie van Bernard-CODIRONA deCrayencour op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bernard-CODIRONA deCrayencour is a company, that was registered 2004 in 1170 - BT - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Bernard-CODIRONA deCrayencour, company assigned to the tax number BE03504882812. The company Bernard-CODIRONA deCrayencour is located at the address: rue du Col Vert 3 - - Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bernard-CODIRONA deCrayencour were not found.
The main activity of Bernard-CODIRONA deCrayencour is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bernard-CODIRONA deCrayencour is not available. You also can look at reviews of Bernard-CODIRONA deCrayencour, open positions, location of Bernard-CODIRONA deCrayencour on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bernard-CODIRONA deCrayencour, 1170 - BT - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bernard-CODIRONA deCrayencour, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bernard-CODIRONA deCrayencour, 1170 - BT - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bernard-CODIRONA deCrayencour, employees, financial statistics.