COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV
Private companiesInsurance Carriers • COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

Contactgegevens COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

Regio (region): Evergem (Sleidinge), België

Adres (address): Langendam 92,9940, België

Telefoon (phone): 09 357 34 63 09 357 34 63

Fax (fax): 09 357 72 63 09 357 72 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV
Products information COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

BTW identificatienummer (tax): BE05113830566
Ondernemingsnummer: 2251617431
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV
(Get full report from official database of BE for COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV
Addition kinds of activities for COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
02730102. Goudboerderij | Goldfish farm
22820203. Nylongaren: gooien, draaien, wikkelen of spoelen | Nylon yarn: throwing, twisting, winding or spooling
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
39310509. vibrafoons | Vibraphones
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining
72990106. Tattoo shop | Tattoo parlor
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV in sociale netwerken
Look for responds of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Laat een reactie achter voor COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. Leave a respond for COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV. COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV op de google maps. Adres en contacten COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV
Location of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV on the google maps. Address and contacts of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: GLOBAL DESIGN-SIMON PHILIPPE | College O-L-V Van Deinsbeke | ACM Urbano Junior B.V.B.A. | Formation & Culture Informatique ASBL | Office Plus nv

Other related companies as COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV: GLOBAL DESIGN-SIMON PHILIPPE | College O-L-V Van Deinsbeke | ACM Urbano Junior B.V.B.A. | Formation & Culture Informatique ASBL | Office Plus nv

COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Evergem (Sleidinge), België. De volledige naam van het bedrijf is COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05113830566. Het bedrijf COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV bevindt zich op het adres: Langendam 92,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 881,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, openstaande posities, locatie van COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is a company, that was registered 1992 in Evergem (Sleidinge) region, Belgium. Full name of company is COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, company assigned to the tax number BE05113830566. The company COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is located at the address: Langendam 92,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 881,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV were not found.
The main activity of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV is not available. You also can look at reviews of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, open positions, location of COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, Evergem (Sleidinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, Evergem (Sleidinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV, employees, financial statistics.