Hoorens-Marrannes

Contactgegevens Hoorens-Marrannes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoorens-Marrannes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoorens-Marrannes

Regio (region): Anzegem, België

Adres (address): Kerkstraat 6,8570, België

Telefoon (phone): 050 64 80 85 050 64 80 85

Fax (fax): 056 64 40 58 056 64 40 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoorens-Marrannes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoorens-Marrannes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoorens-Marrannes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoorens-Marrannes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoorens-Marrannes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoorens-Marrannes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoorens-Marrannes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoorens-Marrannes
Products information Hoorens-Marrannes

BTW identificatienummer (tax): BE04851531982
Ondernemingsnummer: 8876647949
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hoorens-Marrannes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoorens-Marrannes
(Get full report from official database of BE for Hoorens-Marrannes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoorens-Marrannes
Addition kinds of activities for Hoorens-Marrannes

4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
80710104. Patologisch laboratorium | Pathological laboratory

Werken bij Hoorens-Marrannes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoorens-Marrannes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoorens-Marrannes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoorens-Marrannes. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van Hoorens-Marrannes in sociale netwerken
Look for responds of Hoorens-Marrannes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoorens-Marrannes. Laat een reactie achter voor Hoorens-Marrannes. Hoorens-Marrannes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoorens-Marrannes. Leave a respond for Hoorens-Marrannes. Hoorens-Marrannes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoorens-Marrannes op de google maps. Adres en contacten Hoorens-Marrannes
Location of Hoorens-Marrannes on the google maps. Address and contacts of Hoorens-Marrannes

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoorens-Marrannes Hoorens-Marrannes: ETALAGE CAMPENS | Keulen A NV | Manpower Horeca Wavre | Creacomnet Partners | Dr v/d Perrelei 30

Other related companies as Hoorens-Marrannes: ETALAGE CAMPENS | Keulen A NV | Manpower Horeca Wavre | Creacomnet Partners | Dr v/d Perrelei 30

Hoorens-Marrannes is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Anzegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoorens-Marrannes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04851531982. Het bedrijf Hoorens-Marrannes bevindt zich op het adres: Kerkstraat 6,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hoorens-Marrannes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoorens-Marrannes is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoorens-Marrannes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoorens-Marrannes, openstaande posities, locatie van Hoorens-Marrannes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hoorens-Marrannes is a company, that was registered 2007 in Anzegem region, Belgium. Full name of company is Hoorens-Marrannes, company assigned to the tax number BE04851531982. The company Hoorens-Marrannes is located at the address: Kerkstraat 6,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hoorens-Marrannes were not found.
The main activity of Hoorens-Marrannes is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoorens-Marrannes is not available. You also can look at reviews of Hoorens-Marrannes, open positions, location of Hoorens-Marrannes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoorens-Marrannes, Anzegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoorens-Marrannes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoorens-Marrannes, Anzegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoorens-Marrannes, employees, financial statistics.