Belgomedia S.A

Contactgegevens Belgomedia S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgomedia S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgomedia S.A

Regio (region): Verviers, 4800 - BE, België

Adres (address): Rue Saint-Remacle 31, België

Telefoon (phone): 32 87 30.70.20 32 87 30.70.20

Fax (fax): 32 87 30.70.21 32 87 30.70.21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgomedia S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgomedia S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgomedia S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgomedia S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgomedia S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgomedia S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgomedia S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgomedia S.A
Products information Belgomedia S.A

BTW identificatienummer (tax): BE02416687011
Ondernemingsnummer: 9683868408
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Belgomedia S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgomedia S.A
(Get full report from official database of BE for Belgomedia S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgomedia S.A
Addition kinds of activities for Belgomedia S.A

371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
51370603. Rokken | Skirts
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij Belgomedia S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgomedia S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgomedia S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgomedia S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Belgomedia S.A in sociale netwerken
Look for responds of Belgomedia S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgomedia S.A. Laat een reactie achter voor Belgomedia S.A. Belgomedia S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgomedia S.A. Leave a respond for Belgomedia S.A. Belgomedia S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgomedia S.A op de google maps. Adres en contacten Belgomedia S.A
Location of Belgomedia S.A on the google maps. Address and contacts of Belgomedia S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgomedia S.A Belgomedia S.A: Vantage Automobiles Inc. | Iris Painting Services SA | Repetitiecentrum Massaer | Best Seller S.A. | Yves Baeten

Other related companies as Belgomedia S.A: Vantage Automobiles Inc. | Iris Painting Services SA | Repetitiecentrum Massaer | Best Seller S.A. | Yves Baeten

Belgomedia S.A is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Verviers, 4800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgomedia S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416687011. Het bedrijf Belgomedia S.A bevindt zich op het adres: Rue Saint-Remacle 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Belgomedia S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgomedia S.A is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgomedia S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgomedia S.A, openstaande posities, locatie van Belgomedia S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgomedia S.A is a company, that was registered 1991 in Verviers, 4800 - BE region, Belgium. Full name of company is Belgomedia S.A, company assigned to the tax number BE02416687011. The company Belgomedia S.A is located at the address: Rue Saint-Remacle 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Belgomedia S.A were not found.
The main activity of Belgomedia S.A is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgomedia S.A is not available. You also can look at reviews of Belgomedia S.A, open positions, location of Belgomedia S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgomedia S.A, Verviers, 4800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgomedia S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgomedia S.A, Verviers, 4800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgomedia S.A, employees, financial statistics.