Belgamedia bvba

Contactgegevens Belgamedia bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgamedia bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgamedia bvba

Regio (region): Zandhoven Antwerp 2240 - BE, België

Adres (address): Langestraat 207, België

Telefoon (phone): 0032 9 376.22.11 0032 9 376.22.11

Fax (fax): +32 (67) 853-79-81 +32 (67) 853-79-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgamedia bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgamedia bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgamedia bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgamedia bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgamedia bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgamedia bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgamedia bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgamedia bvba
Products information Belgamedia bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06197631835
Ondernemingsnummer: 9199920654
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Belgamedia bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgamedia bvba
(Get full report from official database of BE for Belgamedia bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgamedia bvba
Addition kinds of activities for Belgamedia bvba

286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij Belgamedia bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgamedia bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgamedia bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgamedia bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van Belgamedia bvba in sociale netwerken
Look for responds of Belgamedia bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgamedia bvba. Laat een reactie achter voor Belgamedia bvba. Belgamedia bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgamedia bvba. Leave a respond for Belgamedia bvba. Belgamedia bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgamedia bvba op de google maps. Adres en contacten Belgamedia bvba
Location of Belgamedia bvba on the google maps. Address and contacts of Belgamedia bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgamedia bvba Belgamedia bvba: ARDEN EQUIPMENT | Vermeulen K & E | Budokai-Do Federatie VZW | BRISY,ALAIN | autoseurope

Other related companies as Belgamedia bvba: ARDEN EQUIPMENT | Vermeulen K & E | Budokai-Do Federatie VZW | BRISY,ALAIN | autoseurope

Belgamedia bvba is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zandhoven Antwerp 2240 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgamedia bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197631835. Het bedrijf Belgamedia bvba bevindt zich op het adres: Langestraat 207. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Belgamedia bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgamedia bvba is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgamedia bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgamedia bvba, openstaande posities, locatie van Belgamedia bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgamedia bvba is a company, that was registered 2012 in Zandhoven Antwerp 2240 - BE region, Belgium. Full name of company is Belgamedia bvba, company assigned to the tax number BE06197631835. The company Belgamedia bvba is located at the address: Langestraat 207. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Belgamedia bvba were not found.
The main activity of Belgamedia bvba is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgamedia bvba is not available. You also can look at reviews of Belgamedia bvba, open positions, location of Belgamedia bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgamedia bvba, Zandhoven Antwerp 2240 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgamedia bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgamedia bvba, Zandhoven Antwerp 2240 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgamedia bvba, employees, financial statistics.