Beijing zowie Garment Center

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Beijing zowie Garment Center
Private companiesInsurance Carriers • Beijing zowie Garment Center

Contactgegevens Beijing zowie Garment Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beijing zowie Garment Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beijing zowie Garment Center

Regio (region): 100028 - bj - CHINA, België

Adres (address): No.58 Dongzhimen wai xiejie,beijing P.R.China - be, België

Telefoon (phone): 010-13601239499 010-13601239499

Fax (fax): +32 (56) 672-39-28 +32 (56) 672-39-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beijing zowie Garment Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beijing zowie Garment Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beijing zowie Garment Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beijing zowie Garment Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beijing zowie Garment Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beijing zowie Garment Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beijing zowie Garment Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beijing zowie Garment Center
Products information Beijing zowie Garment Center

BTW identificatienummer (tax): BE04089904785
Ondernemingsnummer: 3460113525
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Beijing zowie Garment Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beijing zowie Garment Center
(Get full report from official database of BE for Beijing zowie Garment Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beijing zowie Garment Center
Addition kinds of activities for Beijing zowie Garment Center

20910328. Makreel: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mackerel: packaged in cans, jars, etc.
26210200. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments

Werken bij Beijing zowie Garment Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beijing zowie Garment Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beijing zowie Garment Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beijing zowie Garment Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Zoek naar antwoorden van Beijing zowie Garment Center in sociale netwerken
Look for responds of Beijing zowie Garment Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beijing zowie Garment Center. Laat een reactie achter voor Beijing zowie Garment Center. Beijing zowie Garment Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beijing zowie Garment Center. Leave a respond for Beijing zowie Garment Center. Beijing zowie Garment Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beijing zowie Garment Center op de google maps. Adres en contacten Beijing zowie Garment Center
Location of Beijing zowie Garment Center on the google maps. Address and contacts of Beijing zowie Garment Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Beijing zowie Garment Center Beijing zowie Garment Center: Debeuf BVBA | Mirvitral NV | Blindeman Service BVBA | Solinfor S.A. | Gianni TABBONE

Other related companies as Beijing zowie Garment Center: Debeuf BVBA | Mirvitral NV | Blindeman Service BVBA | Solinfor S.A. | Gianni TABBONE

Beijing zowie Garment Center is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio 100028 - bj - CHINA, België. De volledige naam van het bedrijf is Beijing zowie Garment Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089904785. Het bedrijf Beijing zowie Garment Center bevindt zich op het adres: No.58 Dongzhimen wai xiejie,beijing P.R.China - be. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Beijing zowie Garment Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beijing zowie Garment Center is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beijing zowie Garment Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beijing zowie Garment Center, openstaande posities, locatie van Beijing zowie Garment Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beijing zowie Garment Center is a company, that was registered 2012 in 100028 - bj - CHINA region, Belgium. Full name of company is Beijing zowie Garment Center, company assigned to the tax number BE04089904785. The company Beijing zowie Garment Center is located at the address: No.58 Dongzhimen wai xiejie,beijing P.R.China - be. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Beijing zowie Garment Center were not found.
The main activity of Beijing zowie Garment Center is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beijing zowie Garment Center is not available. You also can look at reviews of Beijing zowie Garment Center, open positions, location of Beijing zowie Garment Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beijing zowie Garment Center, 100028 - bj - CHINA: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beijing zowie Garment Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beijing zowie Garment Center, 100028 - bj - CHINA: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beijing zowie Garment Center, employees, financial statistics.