Beijing The Second shoe leather Factory

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Beijing The Second shoe leather Factory
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Beijing The Second shoe leather Factory

Contactgegevens Beijing The Second shoe leather Factory: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beijing The Second shoe leather Factory: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beijing The Second shoe leather Factory

Regio (region): 100088 - ±±¾©Êк£µíÇøнֿÚÍâ´ó½ÖÎÄ»ÛÔ²ÄÏ·2ºÅ, België

Adres (address): No.2 WenHui South Road XinJieKou Street HaiDian Be, België

Telefoon (phone): 86 010 62213785 86 010 62213785

Fax (fax): 86 010 62252790 86 010 62252790

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beijing The Second shoe leather Factory: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beijing The Second shoe leather Factory"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beijing The Second shoe leather Factory"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beijing The Second shoe leather Factory, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beijing The Second shoe leather Factory. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beijing The Second shoe leather Factory, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beijing The Second shoe leather Factory. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beijing The Second shoe leather Factory
Products information Beijing The Second shoe leather Factory

BTW identificatienummer (tax): BE02098632812
Ondernemingsnummer: 4419769287
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beijing The Second shoe leather Factory zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beijing The Second shoe leather Factory
(Get full report from official database of BE for Beijing The Second shoe leather Factory)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beijing The Second shoe leather Factory
Addition kinds of activities for Beijing The Second shoe leather Factory

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
327502. Gips pleister | Gypsum plaster
366901. Noodalarms | Emergency alarms
01190300. Oliekorrels | Oil grains
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij Beijing The Second shoe leather Factory: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beijing The Second shoe leather Factory: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beijing The Second shoe leather Factory. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beijing The Second shoe leather Factory. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Beijing The Second shoe leather Factory in sociale netwerken
Look for responds of Beijing The Second shoe leather Factory in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beijing The Second shoe leather Factory. Laat een reactie achter voor Beijing The Second shoe leather Factory. Beijing The Second shoe leather Factory bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beijing The Second shoe leather Factory. Leave a respond for Beijing The Second shoe leather Factory. Beijing The Second shoe leather Factory on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beijing The Second shoe leather Factory op de google maps. Adres en contacten Beijing The Second shoe leather Factory
Location of Beijing The Second shoe leather Factory on the google maps. Address and contacts of Beijing The Second shoe leather Factory

Andere gerelateerde bedrijven als come Beijing The Second shoe leather Factory Beijing The Second shoe leather Factory: Van Put R | Bemong Gilbert BVBA | Emerindus nv | PH Liquid | Welvaarts

Other related companies as Beijing The Second shoe leather Factory: Van Put R | Bemong Gilbert BVBA | Emerindus nv | PH Liquid | Welvaarts

Beijing The Second shoe leather Factory is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio 100088 - ±±¾©Êк£µíÇøнֿÚÍâ´ó½ÖÎÄ»ÛÔ²ÄÏ·2ºÅ, België. De volledige naam van het bedrijf is Beijing The Second shoe leather Factory, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02098632812. Het bedrijf Beijing The Second shoe leather Factory bevindt zich op het adres: No.2 WenHui South Road XinJieKou Street HaiDian Be. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beijing The Second shoe leather Factory zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beijing The Second shoe leather Factory is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beijing The Second shoe leather Factory is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beijing The Second shoe leather Factory, openstaande posities, locatie van Beijing The Second shoe leather Factory op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beijing The Second shoe leather Factory is a company, that was registered 1994 in 100088 - ±±¾©Êк£µíÇøнֿÚÍâ´ó½ÖÎÄ»ÛÔ²ÄÏ·2ºÅ region, Belgium. Full name of company is Beijing The Second shoe leather Factory, company assigned to the tax number BE02098632812. The company Beijing The Second shoe leather Factory is located at the address: No.2 WenHui South Road XinJieKou Street HaiDian Be. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beijing The Second shoe leather Factory were not found.
The main activity of Beijing The Second shoe leather Factory is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beijing The Second shoe leather Factory is not available. You also can look at reviews of Beijing The Second shoe leather Factory, open positions, location of Beijing The Second shoe leather Factory on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beijing The Second shoe leather Factory, 100088 - ±±¾©Êк£µíÇøнֿÚÍâ´ó½ÖÎÄ»ÛÔ²ÄÏ·2ºÅ: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beijing The Second shoe leather Factory, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beijing The Second shoe leather Factory, 100088 - ±±¾©Êк£µíÇøнֿÚÍâ´ó½ÖÎÄ»ÛÔ²ÄÏ·2ºÅ: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beijing The Second shoe leather Factory, employees, financial statistics.