Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd
Private companiesAmusement and Recreation Services • Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

Contactgegevens Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

Regio (region): 100070 - Beijing - CHINA, België

Adres (address): No.126,Liujia County,Fengtai District,Beijing - Be, België

Telefoon (phone): 8601064639247 8601064639247

Fax (fax): 8601064614185 8601064614185

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd
Products information Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE05162170410
Ondernemingsnummer: 8258941650
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd
(Get full report from official database of BE for Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd
Addition kinds of activities for Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

594105. Watersportuitrusting | Water sport equipment
13890302. Bailing wells | Bailing wells
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
70110300. hotels | Hotels

Werken bij Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

Zoek naar antwoorden van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Laat een reactie achter voor Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Leave a respond for Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd. Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd op de google maps. Adres en contacten Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd
Location of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd on the google maps. Address and contacts of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: Vickman Translations | Hessennatie Logistics Kortrijk N.V. | Josibell S.P.R.L. | Mara Plastics N.V. | pascal courtois

Other related companies as Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd: Vickman Translations | Hessennatie Logistics Kortrijk N.V. | Josibell S.P.R.L. | Mara Plastics N.V. | pascal courtois

Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio 100070 - Beijing - CHINA, België. De volledige naam van het bedrijf is Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05162170410. Het bedrijf Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd bevindt zich op het adres: No.126,Liujia County,Fengtai District,Beijing - Be. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, openstaande posities, locatie van Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is a company, that was registered 2016 in 100070 - Beijing - CHINA region, Belgium. Full name of company is Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, company assigned to the tax number BE05162170410. The company Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is located at the address: No.126,Liujia County,Fengtai District,Beijing - Be. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd were not found.
The main activity of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd is not available. You also can look at reviews of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, open positions, location of Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, 100070 - Beijing - CHINA: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, 100070 - Beijing - CHINA: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beijing Huiyuanfeng Information COnsultant Co.,Ltd, employees, financial statistics.