Beaulieu Wielsbeke NV

Contactgegevens Beaulieu Wielsbeke NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beaulieu Wielsbeke NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beaulieu Wielsbeke NV

Regio (region): Wielsbeke B-8710 - BE, België

Adres (address): Rijksweg 442, België

Telefoon (phone): +32 56 67 66 11 +32 56 67 66 11

Fax (fax): +32 56 67 68 97 +32 56 67 68 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beaulieu Wielsbeke NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beaulieu Wielsbeke NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beaulieu Wielsbeke NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beaulieu Wielsbeke NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beaulieu Wielsbeke NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beaulieu Wielsbeke NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beaulieu Wielsbeke NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beaulieu Wielsbeke NV
Products information Beaulieu Wielsbeke NV

BTW identificatienummer (tax): BE06713165283
Ondernemingsnummer: 7760986328
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beaulieu Wielsbeke NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beaulieu Wielsbeke NV
(Get full report from official database of BE for Beaulieu Wielsbeke NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beaulieu Wielsbeke NV
Addition kinds of activities for Beaulieu Wielsbeke NV

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
23110102. Jassen, maatpakket: mannen en jongens ' | Jackets, tailored suit-type: men's and boys'
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
72990502. Party planning service | Party planning service

Werken bij Beaulieu Wielsbeke NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beaulieu Wielsbeke NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beaulieu Wielsbeke NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beaulieu Wielsbeke NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van Beaulieu Wielsbeke NV in sociale netwerken
Look for responds of Beaulieu Wielsbeke NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beaulieu Wielsbeke NV. Laat een reactie achter voor Beaulieu Wielsbeke NV. Beaulieu Wielsbeke NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beaulieu Wielsbeke NV. Leave a respond for Beaulieu Wielsbeke NV. Beaulieu Wielsbeke NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beaulieu Wielsbeke NV op de google maps. Adres en contacten Beaulieu Wielsbeke NV
Location of Beaulieu Wielsbeke NV on the google maps. Address and contacts of Beaulieu Wielsbeke NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Beaulieu Wielsbeke NV Beaulieu Wielsbeke NV: Steyaert-Heene NV | Het Volk BVBA | SMEETS & Zonen NV | bART Internet Services | MAXNET

Other related companies as Beaulieu Wielsbeke NV: Steyaert-Heene NV | Het Volk BVBA | SMEETS & Zonen NV | bART Internet Services | MAXNET

Beaulieu Wielsbeke NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Wielsbeke B-8710 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Beaulieu Wielsbeke NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713165283. Het bedrijf Beaulieu Wielsbeke NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 442. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beaulieu Wielsbeke NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beaulieu Wielsbeke NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beaulieu Wielsbeke NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beaulieu Wielsbeke NV, openstaande posities, locatie van Beaulieu Wielsbeke NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beaulieu Wielsbeke NV is a company, that was registered 1996 in Wielsbeke B-8710 - BE region, Belgium. Full name of company is Beaulieu Wielsbeke NV, company assigned to the tax number BE06713165283. The company Beaulieu Wielsbeke NV is located at the address: Rijksweg 442. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beaulieu Wielsbeke NV were not found.
The main activity of Beaulieu Wielsbeke NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beaulieu Wielsbeke NV is not available. You also can look at reviews of Beaulieu Wielsbeke NV, open positions, location of Beaulieu Wielsbeke NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beaulieu Wielsbeke NV, Wielsbeke B-8710 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beaulieu Wielsbeke NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beaulieu Wielsbeke NV, Wielsbeke B-8710 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beaulieu Wielsbeke NV, employees, financial statistics.