Bd. des Invalides, 112

Contactgegevens Bd. des Invalides, 112: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bd. des Invalides, 112: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bd. des Invalides, 112

Regio (region): Brussels, - 1160 - Belgium, België

Adres (address): Brussels, - 1160 - Belgium België

Telefoon (phone): 32 - 2 - 660 09 33 32 - 2 - 660 09 33

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bd. des Invalides, 112: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bd. des Invalides, 112"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bd. des Invalides, 112"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bd. des Invalides, 112, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bd. des Invalides, 112. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bd. des Invalides, 112, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bd. des Invalides, 112. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bd. des Invalides, 112
Products information Bd. des Invalides, 112

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bd. des Invalides, 112 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bd. des Invalides, 112
(Get full report from official database of BE for Bd. des Invalides, 112)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bd. des Invalides, 112
Addition kinds of activities for Bd. des Invalides, 112

733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
59999924. tenten | Tents
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional
82999900. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec

Werken bij Bd. des Invalides, 112: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bd. des Invalides, 112: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bd. des Invalides, 112. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bd. des Invalides, 112. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van Bd. des Invalides, 112 in sociale netwerken
Look for responds of Bd. des Invalides, 112 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bd. des Invalides, 112. Laat een reactie achter voor Bd. des Invalides, 112. Bd. des Invalides, 112 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bd. des Invalides, 112. Leave a respond for Bd. des Invalides, 112. Bd. des Invalides, 112 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bd. des Invalides, 112 op de google maps. Adres en contacten Bd. des Invalides, 112
Location of Bd. des Invalides, 112 on the google maps. Address and contacts of Bd. des Invalides, 112

Andere gerelateerde bedrijven als come Bd. des Invalides, 112 Bd. des Invalides, 112: Pilcer Michaël | PAXAR Belgium BVBA | M D Filters | Verhulst D | Sorgeloos M

Other related companies as Bd. des Invalides, 112: Pilcer Michaël | PAXAR Belgium BVBA | M D Filters | Verhulst D | Sorgeloos M

Bd. des Invalides, 112 is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussels, - 1160 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bd. des Invalides, 112, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf Bd. des Invalides, 112 bevindt zich op het adres: Brussels, - 1160 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bd. des Invalides, 112 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bd. des Invalides, 112 is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bd. des Invalides, 112 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bd. des Invalides, 112, openstaande posities, locatie van Bd. des Invalides, 112 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bd. des Invalides, 112 is a company, that was registered 1999 in Brussels, - 1160 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Bd. des Invalides, 112, company assigned to the tax number BE02812469482. The company Bd. des Invalides, 112 is located at the address: Brussels, - 1160 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bd. des Invalides, 112 were not found.
The main activity of Bd. des Invalides, 112 is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bd. des Invalides, 112 is not available. You also can look at reviews of Bd. des Invalides, 112, open positions, location of Bd. des Invalides, 112 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bd. des Invalides, 112, Brussels, - 1160 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bd. des Invalides, 112, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bd. des Invalides, 112, Brussels, - 1160 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bd. des Invalides, 112, employees, financial statistics.