Bart & Sylvie Huys - De Breuck

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Bart & Sylvie Huys - De Breuck
Private companiesNonclassifiable Establishments • Bart & Sylvie Huys - De Breuck

Contactgegevens Bart & Sylvie Huys - De Breuck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bart & Sylvie Huys - De Breuck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bart & Sylvie Huys - De Breuck

Regio (region): Processiestraat 369870 Olsene - BE, België

Adres (address): Processiestraat 369870 Olsene - BE België

Telefoon (phone): 32476241716 32476241716

Fax (fax): +32 (86) 216-91-32 +32 (86) 216-91-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bart & Sylvie Huys - De Breuck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bart & Sylvie Huys - De Breuck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bart & Sylvie Huys - De Breuck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bart & Sylvie Huys - De Breuck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bart & Sylvie Huys - De Breuck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bart & Sylvie Huys - De Breuck
Products information Bart & Sylvie Huys - De Breuck

BTW identificatienummer (tax): BE01201049804
Ondernemingsnummer: 5170135498
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bart & Sylvie Huys - De Breuck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bart & Sylvie Huys - De Breuck
(Get full report from official database of BE for Bart & Sylvie Huys - De Breuck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bart & Sylvie Huys - De Breuck
Addition kinds of activities for Bart & Sylvie Huys - De Breuck

35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij Bart & Sylvie Huys - De Breuck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bart & Sylvie Huys - De Breuck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van Bart & Sylvie Huys - De Breuck in sociale netwerken
Look for responds of Bart & Sylvie Huys - De Breuck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Laat een reactie achter voor Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Bart & Sylvie Huys - De Breuck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Leave a respond for Bart & Sylvie Huys - De Breuck. Bart & Sylvie Huys - De Breuck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bart & Sylvie Huys - De Breuck op de google maps. Adres en contacten Bart & Sylvie Huys - De Breuck
Location of Bart & Sylvie Huys - De Breuck on the google maps. Address and contacts of Bart & Sylvie Huys - De Breuck

Andere gerelateerde bedrijven als come Bart & Sylvie Huys - De Breuck Bart & Sylvie Huys - De Breuck: Espace Communication SPRL | 72 DPI Multimedia sprl-bvba | ROLIN WILLY SPRL | DON LUCAS EUROPE SA | Kenza bvba

Other related companies as Bart & Sylvie Huys - De Breuck: Espace Communication SPRL | 72 DPI Multimedia sprl-bvba | ROLIN WILLY SPRL | DON LUCAS EUROPE SA | Kenza bvba

Bart & Sylvie Huys - De Breuck is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Processiestraat 369870 Olsene - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bart & Sylvie Huys - De Breuck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201049804. Het bedrijf Bart & Sylvie Huys - De Breuck bevindt zich op het adres: Processiestraat 369870 Olsene - BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bart & Sylvie Huys - De Breuck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bart & Sylvie Huys - De Breuck is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bart & Sylvie Huys - De Breuck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bart & Sylvie Huys - De Breuck, openstaande posities, locatie van Bart & Sylvie Huys - De Breuck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bart & Sylvie Huys - De Breuck is a company, that was registered 2014 in Processiestraat 369870 Olsene - BE region, Belgium. Full name of company is Bart & Sylvie Huys - De Breuck, company assigned to the tax number BE01201049804. The company Bart & Sylvie Huys - De Breuck is located at the address: Processiestraat 369870 Olsene - BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bart & Sylvie Huys - De Breuck were not found.
The main activity of Bart & Sylvie Huys - De Breuck is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bart & Sylvie Huys - De Breuck is not available. You also can look at reviews of Bart & Sylvie Huys - De Breuck, open positions, location of Bart & Sylvie Huys - De Breuck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bart & Sylvie Huys - De Breuck, Processiestraat 369870 Olsene - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bart & Sylvie Huys - De Breuck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bart & Sylvie Huys - De Breuck, Processiestraat 369870 Olsene - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bart & Sylvie Huys - De Breuck, employees, financial statistics.