Barnea, Jacques

Contactgegevens Barnea, Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barnea, Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Barnea, Jacques

Regio (region): Ohain Ohain - BE, België

Adres (address): Chemin du Tilleul 7, België

Telefoon (phone): 32.2.3542033 32.2.3542033

Fax (fax): +32 (82) 740-96-61 +32 (82) 740-96-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barnea, Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barnea, Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barnea, Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barnea, Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barnea, Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barnea, Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barnea, Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barnea, Jacques
Products information Barnea, Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE02047271728
Ondernemingsnummer: 5349487304
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Barnea, Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barnea, Jacques
(Get full report from official database of BE for Barnea, Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Barnea, Jacques
Addition kinds of activities for Barnea, Jacques

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
14229903. Krijt mijnbouw, verpletterd en gebroken-steengroeven | Chalk mining, crushed and broken-quarrying
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
59610100. Eten, postorder | Food, mail order

Werken bij Barnea, Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barnea, Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barnea, Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barnea, Jacques. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van Barnea, Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Barnea, Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barnea, Jacques. Laat een reactie achter voor Barnea, Jacques. Barnea, Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barnea, Jacques. Leave a respond for Barnea, Jacques. Barnea, Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barnea, Jacques op de google maps. Adres en contacten Barnea, Jacques
Location of Barnea, Jacques on the google maps. Address and contacts of Barnea, Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Barnea, Jacques Barnea, Jacques: Lemco NV | BOB DE SCHUTTER | KLEYSINVEST BVBA | Auto Pro | Centre Hospitalier Peltzer La Tourelle

Other related companies as Barnea, Jacques: Lemco NV | BOB DE SCHUTTER | KLEYSINVEST BVBA | Auto Pro | Centre Hospitalier Peltzer La Tourelle

Barnea, Jacques is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ohain Ohain - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Barnea, Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02047271728. Het bedrijf Barnea, Jacques bevindt zich op het adres: Chemin du Tilleul 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Barnea, Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Barnea, Jacques is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barnea, Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barnea, Jacques, openstaande posities, locatie van Barnea, Jacques op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Barnea, Jacques is a company, that was registered 2009 in Ohain Ohain - BE region, Belgium. Full name of company is Barnea, Jacques, company assigned to the tax number BE02047271728. The company Barnea, Jacques is located at the address: Chemin du Tilleul 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Barnea, Jacques were not found.
The main activity of Barnea, Jacques is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Barnea, Jacques is not available. You also can look at reviews of Barnea, Jacques, open positions, location of Barnea, Jacques on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barnea, Jacques, Ohain Ohain - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barnea, Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barnea, Jacques, Ohain Ohain - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barnea, Jacques, employees, financial statistics.