BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

Contactgegevens BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

Regio (region): SCHAERBEEK B- 1030 - BE, België

Adres (address): Avenue Eugene Plasky 30 bte 1, België

Telefoon (phone): +32 2 734 64 11 +32 2 734 64 11

Fax (fax): +32 2 734 14 46 +32 2 734 14 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL
Products information BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03236541748
Ondernemingsnummer: 4950134277
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL
Addition kinds of activities for BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units
38299901. Anamometers | Anamometers

Werken bij BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

Zoek naar antwoorden van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. Leave a respond for BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL. BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL
Location of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: BURAVI SPRL | SUAREZ DIAZ MARIE | Datacenter Lipa NV | Boniver Entreprise SA | MBBC bvba

Other related companies as BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL: BURAVI SPRL | SUAREZ DIAZ MARIE | Datacenter Lipa NV | Boniver Entreprise SA | MBBC bvba

BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio SCHAERBEEK B- 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236541748. Het bedrijf BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Eugene Plasky 30 bte 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is a company, that was registered 1994 in SCHAERBEEK B- 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, company assigned to the tax number BE03236541748. The company BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is located at the address: Avenue Eugene Plasky 30 bte 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL were not found.
The main activity of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, open positions, location of BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, SCHAERBEEK B- 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, SCHAERBEEK B- 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DE TRADUCTION SINGER SPRL, employees, financial statistics.