BULGARSKI, ASPARUH

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BULGARSKI, ASPARUH
Private companiesInsurance Carriers • BULGARSKI, ASPARUH

Contactgegevens BULGARSKI, ASPARUH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULGARSKI, ASPARUH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULGARSKI, ASPARUH

Regio (region): PLISKA, PLISKA 1681 - BE, België

Adres (address): 1A Ongala str, België

Telefoon (phone): 359 62 600680 123 123 1234 359 62 600680 123 123 1234

Fax (fax): +32 (12) 133-30-43 +32 (12) 133-30-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULGARSKI, ASPARUH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULGARSKI, ASPARUH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULGARSKI, ASPARUH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULGARSKI, ASPARUH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULGARSKI, ASPARUH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULGARSKI, ASPARUH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULGARSKI, ASPARUH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULGARSKI, ASPARUH
Products information BULGARSKI, ASPARUH

BTW identificatienummer (tax): BE08305358886
Ondernemingsnummer: 5939727783
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BULGARSKI, ASPARUH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULGARSKI, ASPARUH
(Get full report from official database of BE for BULGARSKI, ASPARUH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULGARSKI, ASPARUH
Addition kinds of activities for BULGARSKI, ASPARUH

764101. Bekleding werk | Upholstery work
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed

Werken bij BULGARSKI, ASPARUH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULGARSKI, ASPARUH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULGARSKI, ASPARUH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULGARSKI, ASPARUH. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van BULGARSKI, ASPARUH in sociale netwerken
Look for responds of BULGARSKI, ASPARUH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULGARSKI, ASPARUH. Laat een reactie achter voor BULGARSKI, ASPARUH. BULGARSKI, ASPARUH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULGARSKI, ASPARUH. Leave a respond for BULGARSKI, ASPARUH. BULGARSKI, ASPARUH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULGARSKI, ASPARUH op de google maps. Adres en contacten BULGARSKI, ASPARUH
Location of BULGARSKI, ASPARUH on the google maps. Address and contacts of BULGARSKI, ASPARUH

Andere gerelateerde bedrijven als come BULGARSKI, ASPARUH BULGARSKI, ASPARUH: AB CREATIONS NV | Dubray | Mozer International SA | Lashout | Miniloisirs Hobby

Other related companies as BULGARSKI, ASPARUH: AB CREATIONS NV | Dubray | Mozer International SA | Lashout | Miniloisirs Hobby

BULGARSKI, ASPARUH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio PLISKA, PLISKA 1681 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BULGARSKI, ASPARUH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305358886. Het bedrijf BULGARSKI, ASPARUH bevindt zich op het adres: 1A Ongala str. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BULGARSKI, ASPARUH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BULGARSKI, ASPARUH is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULGARSKI, ASPARUH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULGARSKI, ASPARUH, openstaande posities, locatie van BULGARSKI, ASPARUH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BULGARSKI, ASPARUH is a company, that was registered 2012 in PLISKA, PLISKA 1681 - BE region, Belgium. Full name of company is BULGARSKI, ASPARUH, company assigned to the tax number BE08305358886. The company BULGARSKI, ASPARUH is located at the address: 1A Ongala str. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BULGARSKI, ASPARUH were not found.
The main activity of BULGARSKI, ASPARUH is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BULGARSKI, ASPARUH is not available. You also can look at reviews of BULGARSKI, ASPARUH, open positions, location of BULGARSKI, ASPARUH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULGARSKI, ASPARUH, PLISKA, PLISKA 1681 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULGARSKI, ASPARUH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULGARSKI, ASPARUH, PLISKA, PLISKA 1681 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULGARSKI, ASPARUH, employees, financial statistics.