BRUTELE S.C

Contactgegevens BRUTELE S.C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUTELE S.C: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUTELE S.C

Regio (region): IXELLES, BRUXELLES 1050 - BE, België

Adres (address): RUE DE NAPLES 29, België

Telefoon (phone): 32 478 298447 123 123 1234 32 478 298447 123 123 1234

Fax (fax): +32 (86) 658-57-83 +32 (86) 658-57-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUTELE S.C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUTELE S.C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUTELE S.C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUTELE S.C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUTELE S.C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUTELE S.C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUTELE S.C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUTELE S.C
Products information BRUTELE S.C

BTW identificatienummer (tax): BE01185394287
Ondernemingsnummer: 6752990722
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BRUTELE S.C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUTELE S.C
(Get full report from official database of BE for BRUTELE S.C)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUTELE S.C
Addition kinds of activities for BRUTELE S.C

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
80429900. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec

Werken bij BRUTELE S.C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUTELE S.C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUTELE S.C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUTELE S.C. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BRUTELE S.C in sociale netwerken
Look for responds of BRUTELE S.C in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUTELE S.C. Laat een reactie achter voor BRUTELE S.C. BRUTELE S.C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUTELE S.C. Leave a respond for BRUTELE S.C. BRUTELE S.C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUTELE S.C op de google maps. Adres en contacten BRUTELE S.C
Location of BRUTELE S.C on the google maps. Address and contacts of BRUTELE S.C

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUTELE S.C BRUTELE S.C: IMIR NV | Verachtert-Heroco NV | Engineering NV | LAVAERT BART BVBA | Multi-Floors

Other related companies as BRUTELE S.C: IMIR NV | Verachtert-Heroco NV | Engineering NV | LAVAERT BART BVBA | Multi-Floors

BRUTELE S.C is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio IXELLES, BRUXELLES 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUTELE S.C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01185394287. Het bedrijf BRUTELE S.C bevindt zich op het adres: RUE DE NAPLES 29. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BRUTELE S.C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUTELE S.C is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUTELE S.C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUTELE S.C, openstaande posities, locatie van BRUTELE S.C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUTELE S.C is a company, that was registered 2005 in IXELLES, BRUXELLES 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is BRUTELE S.C, company assigned to the tax number BE01185394287. The company BRUTELE S.C is located at the address: RUE DE NAPLES 29. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BRUTELE S.C were not found.
The main activity of BRUTELE S.C is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUTELE S.C is not available. You also can look at reviews of BRUTELE S.C, open positions, location of BRUTELE S.C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUTELE S.C, IXELLES, BRUXELLES 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUTELE S.C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUTELE S.C, IXELLES, BRUXELLES 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUTELE S.C, employees, financial statistics.