BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.
Private companiesInsurance Carriers • BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

Contactgegevens BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

Regio (region): KNOKKE - BE, België

Adres (address): Ierspad 1, België

Telefoon (phone): 051 633681 051 633681

Fax (fax): 051 636208 051 636208

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.
Products information BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.
Addition kinds of activities for BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
36770103. Flyback transformatoren | Flyback transformers
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production

Werken bij BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder veegwagen m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We gaan dringend op zoek naar een chauffeur c met code 95 om de gemeente Vilvoorde te vegen met een veegwagen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. Leave a respond for BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.. BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.
Location of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: Debry Jean-Thierry | Forir SA | Millennium Chemicals Europe SPRL | Baltimore Pizza Crust Inc.S.A. | Mark Weeks

Other related companies as BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A.: Debry Jean-Thierry | Forir SA | Millennium Chemicals Europe SPRL | Baltimore Pizza Crust Inc.S.A. | Mark Weeks

BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio KNOKKE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ierspad 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., openstaande posities, locatie van BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in KNOKKE - BE region, Belgium. Full name of company is BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01758605957. The company BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is located at the address: Ierspad 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. were not found.
The main activity of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., open positions, location of BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., KNOKKE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., KNOKKE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERIJ STRAFFE HENDRIK B.V.B.A., employees, financial statistics.