BOUNAMEAUX sprl

Contactgegevens BOUNAMEAUX sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUNAMEAUX sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUNAMEAUX sprl

Regio (region): B-1040 - Belgium - BELGIUM, België

Adres (address): Rue de l'Industrie, 42 box 6 - Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 2 511 66 69 32 2 511 66 69

Fax (fax): +32 (71) 491-11-90 +32 (71) 491-11-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUNAMEAUX sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUNAMEAUX sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUNAMEAUX sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUNAMEAUX sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUNAMEAUX sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUNAMEAUX sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUNAMEAUX sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUNAMEAUX sprl
Products information BOUNAMEAUX sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06494262695
Ondernemingsnummer: 1472137451
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BOUNAMEAUX sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUNAMEAUX sprl
(Get full report from official database of BE for BOUNAMEAUX sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUNAMEAUX sprl
Addition kinds of activities for BOUNAMEAUX sprl

262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
79930300. arcades | Arcades

Werken bij BOUNAMEAUX sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUNAMEAUX sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUNAMEAUX sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUNAMEAUX sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van BOUNAMEAUX sprl in sociale netwerken
Look for responds of BOUNAMEAUX sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUNAMEAUX sprl. Laat een reactie achter voor BOUNAMEAUX sprl. BOUNAMEAUX sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUNAMEAUX sprl. Leave a respond for BOUNAMEAUX sprl. BOUNAMEAUX sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUNAMEAUX sprl op de google maps. Adres en contacten BOUNAMEAUX sprl
Location of BOUNAMEAUX sprl on the google maps. Address and contacts of BOUNAMEAUX sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUNAMEAUX sprl BOUNAMEAUX sprl: Vandebon O | NIPACO BVBA | Intersit SPRL | Van Rosendaal BVBA | Visalux nv

Other related companies as BOUNAMEAUX sprl: Vandebon O | NIPACO BVBA | Intersit SPRL | Van Rosendaal BVBA | Visalux nv

BOUNAMEAUX sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio B-1040 - Belgium - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUNAMEAUX sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06494262695. Het bedrijf BOUNAMEAUX sprl bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie, 42 box 6 - Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BOUNAMEAUX sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUNAMEAUX sprl is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUNAMEAUX sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUNAMEAUX sprl, openstaande posities, locatie van BOUNAMEAUX sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUNAMEAUX sprl is a company, that was registered 2009 in B-1040 - Belgium - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is BOUNAMEAUX sprl, company assigned to the tax number BE06494262695. The company BOUNAMEAUX sprl is located at the address: Rue de l'Industrie, 42 box 6 - Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BOUNAMEAUX sprl were not found.
The main activity of BOUNAMEAUX sprl is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUNAMEAUX sprl is not available. You also can look at reviews of BOUNAMEAUX sprl, open positions, location of BOUNAMEAUX sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUNAMEAUX sprl, B-1040 - Belgium - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUNAMEAUX sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUNAMEAUX sprl, B-1040 - Belgium - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUNAMEAUX sprl, employees, financial statistics.