BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BONNAFFE TOTAALINTERIEUR
Private companiesMiscellaneous Repair Services • BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

Contactgegevens BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

Regio (region): GENT - BE, België

Adres (address): Ajuinlei 12, België

Telefoon (phone): +32 9 234 14 73 +32 9 234 14 73

Fax (fax): +32 9 234 14 79 +32 9 234 14 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONNAFFE TOTAALINTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONNAFFE TOTAALINTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONNAFFE TOTAALINTERIEUR
Products information BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04845214843
Ondernemingsnummer: 6199554443
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BONNAFFE TOTAALINTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONNAFFE TOTAALINTERIEUR
(Get full report from official database of BE for BONNAFFE TOTAALINTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONNAFFE TOTAALINTERIEUR
Addition kinds of activities for BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
38250240. Tube testers | Tube testers
38270111. Microprojectors | Microprojectors
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
39990106. Haar, dressing van, voor de handel | Hair, dressing of, for the trade
50650306. diodes | Diodes
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes

Werken bij BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Laat een reactie achter voor BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. BONNAFFE TOTAALINTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. Leave a respond for BONNAFFE TOTAALINTERIEUR. BONNAFFE TOTAALINTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONNAFFE TOTAALINTERIEUR op de google maps. Adres en contacten BONNAFFE TOTAALINTERIEUR
Location of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR on the google maps. Address and contacts of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BONNAFFE TOTAALINTERIEUR BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: ETINCO SA | Raval en Relatie-Bemiddeling | R.M. Design BVBA | Tuerlinckx M | Motmans Eric BVBA

Other related companies as BONNAFFE TOTAALINTERIEUR: ETINCO SA | Raval en Relatie-Bemiddeling | R.M. Design BVBA | Tuerlinckx M | Motmans Eric BVBA

BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio GENT - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845214843. Het bedrijf BONNAFFE TOTAALINTERIEUR bevindt zich op het adres: Ajuinlei 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BONNAFFE TOTAALINTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, openstaande posities, locatie van BONNAFFE TOTAALINTERIEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is a company, that was registered 2018 in GENT - BE region, Belgium. Full name of company is BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, company assigned to the tax number BE04845214843. The company BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is located at the address: Ajuinlei 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BONNAFFE TOTAALINTERIEUR were not found.
The main activity of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR is not available. You also can look at reviews of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, open positions, location of BONNAFFE TOTAALINTERIEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, GENT - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, GENT - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONNAFFE TOTAALINTERIEUR, employees, financial statistics.