BLUELINE COMPUTERS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BLUELINE COMPUTERS
Private companiesFurniture and Fixtures • BLUELINE COMPUTERS

Contactgegevens BLUELINE COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUELINE COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUELINE COMPUTERS

Regio (region): THIMISTER THIMISTER 4890 - BE, België

Adres (address): les trixhes 31, België

Telefoon (phone): +32 87 681464 +32 87 681464

Fax (fax): +32 87 681465 +32 87 681465

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUELINE COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUELINE COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUELINE COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUELINE COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUELINE COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUELINE COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUELINE COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUELINE COMPUTERS
Products information BLUELINE COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09577575683
Ondernemingsnummer: 8996124267
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BLUELINE COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUELINE COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for BLUELINE COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUELINE COMPUTERS
Addition kinds of activities for BLUELINE COMPUTERS

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij BLUELINE COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUELINE COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUELINE COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUELINE COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van BLUELINE COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of BLUELINE COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUELINE COMPUTERS. Laat een reactie achter voor BLUELINE COMPUTERS. BLUELINE COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUELINE COMPUTERS. Leave a respond for BLUELINE COMPUTERS. BLUELINE COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUELINE COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten BLUELINE COMPUTERS
Location of BLUELINE COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of BLUELINE COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUELINE COMPUTERS BLUELINE COMPUTERS: Briotherm BVBA | AUDIOFAN BVBA | LA MAISON BECO | Internat Autonome d'Anderlecht | Metaplex N.V.

Other related companies as BLUELINE COMPUTERS: Briotherm BVBA | AUDIOFAN BVBA | LA MAISON BECO | Internat Autonome d'Anderlecht | Metaplex N.V.

BLUELINE COMPUTERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio THIMISTER THIMISTER 4890 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUELINE COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09577575683. Het bedrijf BLUELINE COMPUTERS bevindt zich op het adres: les trixhes 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BLUELINE COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLUELINE COMPUTERS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUELINE COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUELINE COMPUTERS, openstaande posities, locatie van BLUELINE COMPUTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLUELINE COMPUTERS is a company, that was registered 2000 in THIMISTER THIMISTER 4890 - BE region, Belgium. Full name of company is BLUELINE COMPUTERS, company assigned to the tax number BE09577575683. The company BLUELINE COMPUTERS is located at the address: les trixhes 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BLUELINE COMPUTERS were not found.
The main activity of BLUELINE COMPUTERS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUELINE COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of BLUELINE COMPUTERS, open positions, location of BLUELINE COMPUTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUELINE COMPUTERS, THIMISTER THIMISTER 4890 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUELINE COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUELINE COMPUTERS, THIMISTER THIMISTER 4890 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUELINE COMPUTERS, employees, financial statistics.