BLUEFIELD bvba

Contactgegevens BLUEFIELD bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUEFIELD bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUEFIELD bvba

Regio (region): Brussel, 1000 - BE, België

Adres (address): Emile Jacqmainlaan 6, België

Telefoon (phone): 32-2-2184680 32-2-2184680

Fax (fax): 32-2-2177690 32-2-2177690

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUEFIELD bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUEFIELD bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUEFIELD bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUEFIELD bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUEFIELD bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUEFIELD bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUEFIELD bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUEFIELD bvba
Products information BLUEFIELD bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08161437988
Ondernemingsnummer: 9122467041
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BLUEFIELD bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUEFIELD bvba
(Get full report from official database of BE for BLUEFIELD bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUEFIELD bvba
Addition kinds of activities for BLUEFIELD bvba

899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
57220201. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij BLUEFIELD bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUEFIELD bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUEFIELD bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUEFIELD bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van BLUEFIELD bvba in sociale netwerken
Look for responds of BLUEFIELD bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUEFIELD bvba. Laat een reactie achter voor BLUEFIELD bvba. BLUEFIELD bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUEFIELD bvba. Leave a respond for BLUEFIELD bvba. BLUEFIELD bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUEFIELD bvba op de google maps. Adres en contacten BLUEFIELD bvba
Location of BLUEFIELD bvba on the google maps. Address and contacts of BLUEFIELD bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUEFIELD bvba BLUEFIELD bvba: ELEKTRO GANTOIS BVBA | Albert Textile SPRL | Adant Matériaux SA | Mida SA | Danneaux S

Other related companies as BLUEFIELD bvba: ELEKTRO GANTOIS BVBA | Albert Textile SPRL | Adant Matériaux SA | Mida SA | Danneaux S

BLUEFIELD bvba is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUEFIELD bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08161437988. Het bedrijf BLUEFIELD bvba bevindt zich op het adres: Emile Jacqmainlaan 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BLUEFIELD bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLUEFIELD bvba is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUEFIELD bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUEFIELD bvba, openstaande posities, locatie van BLUEFIELD bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLUEFIELD bvba is a company, that was registered 2006 in Brussel, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is BLUEFIELD bvba, company assigned to the tax number BE08161437988. The company BLUEFIELD bvba is located at the address: Emile Jacqmainlaan 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BLUEFIELD bvba were not found.
The main activity of BLUEFIELD bvba is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUEFIELD bvba is not available. You also can look at reviews of BLUEFIELD bvba, open positions, location of BLUEFIELD bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUEFIELD bvba, Brussel, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUEFIELD bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUEFIELD bvba, Brussel, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUEFIELD bvba, employees, financial statistics.