BIEMOLD,PATRICIA

Contactgegevens BIEMOLD,PATRICIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIEMOLD,PATRICIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIEMOLD,PATRICIA

Regio (region): BILZEN LIMBURG B-3740 - BE, België

Adres (address): Eik 37, België

Telefoon (phone): +32 89 511340 +32 89 511340

Fax (fax): +32 (9) 477-29-91 +32 (9) 477-29-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIEMOLD,PATRICIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIEMOLD,PATRICIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIEMOLD,PATRICIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIEMOLD,PATRICIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIEMOLD,PATRICIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIEMOLD,PATRICIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIEMOLD,PATRICIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIEMOLD,PATRICIA
Products information BIEMOLD,PATRICIA

BTW identificatienummer (tax): BE03842163085
Ondernemingsnummer: 5297576904
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BIEMOLD,PATRICIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIEMOLD,PATRICIA
(Get full report from official database of BE for BIEMOLD,PATRICIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIEMOLD,PATRICIA
Addition kinds of activities for BIEMOLD,PATRICIA

507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
20859903. Corn Whisky | Corn whiskey
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij BIEMOLD,PATRICIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIEMOLD,PATRICIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIEMOLD,PATRICIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIEMOLD,PATRICIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

Zoek naar antwoorden van BIEMOLD,PATRICIA in sociale netwerken
Look for responds of BIEMOLD,PATRICIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIEMOLD,PATRICIA. Laat een reactie achter voor BIEMOLD,PATRICIA. BIEMOLD,PATRICIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIEMOLD,PATRICIA. Leave a respond for BIEMOLD,PATRICIA. BIEMOLD,PATRICIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIEMOLD,PATRICIA op de google maps. Adres en contacten BIEMOLD,PATRICIA
Location of BIEMOLD,PATRICIA on the google maps. Address and contacts of BIEMOLD,PATRICIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BIEMOLD,PATRICIA BIEMOLD,PATRICIA: Burocad Digitale Drukkerij | VELLE TOON | Debrouwer | Jo Anseeuw | Reynders Tuinarchitecten

Other related companies as BIEMOLD,PATRICIA: Burocad Digitale Drukkerij | VELLE TOON | Debrouwer | Jo Anseeuw | Reynders Tuinarchitecten

BIEMOLD,PATRICIA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio BILZEN LIMBURG B-3740 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BIEMOLD,PATRICIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842163085. Het bedrijf BIEMOLD,PATRICIA bevindt zich op het adres: Eik 37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BIEMOLD,PATRICIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIEMOLD,PATRICIA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIEMOLD,PATRICIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIEMOLD,PATRICIA, openstaande posities, locatie van BIEMOLD,PATRICIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIEMOLD,PATRICIA is a company, that was registered 2004 in BILZEN LIMBURG B-3740 - BE region, Belgium. Full name of company is BIEMOLD,PATRICIA, company assigned to the tax number BE03842163085. The company BIEMOLD,PATRICIA is located at the address: Eik 37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BIEMOLD,PATRICIA were not found.
The main activity of BIEMOLD,PATRICIA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIEMOLD,PATRICIA is not available. You also can look at reviews of BIEMOLD,PATRICIA, open positions, location of BIEMOLD,PATRICIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIEMOLD,PATRICIA, BILZEN LIMBURG B-3740 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIEMOLD,PATRICIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIEMOLD,PATRICIA, BILZEN LIMBURG B-3740 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIEMOLD,PATRICIA, employees, financial statistics.