BIARD, OLIVIER

Contactgegevens BIARD, OLIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIARD, OLIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIARD, OLIVIER

Regio (region): FLORENNES, 5620 - BE, België

Adres (address): Rue des ecoles, 10, België

Telefoon (phone): 071688135 071688135

Fax (fax): +32 (55) 545-89-98 +32 (55) 545-89-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIARD, OLIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIARD, OLIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIARD, OLIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIARD, OLIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIARD, OLIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIARD, OLIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIARD, OLIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIARD, OLIVIER
Products information BIARD, OLIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE05429962158
Ondernemingsnummer: 8657470703
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BIARD, OLIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIARD, OLIVIER
(Get full report from official database of BE for BIARD, OLIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIARD, OLIVIER
Addition kinds of activities for BIARD, OLIVIER

526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
49110000. Elektrische diensten | Electric services
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs

Werken bij BIARD, OLIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIARD, OLIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIARD, OLIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIARD, OLIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van BIARD, OLIVIER in sociale netwerken
Look for responds of BIARD, OLIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIARD, OLIVIER. Laat een reactie achter voor BIARD, OLIVIER. BIARD, OLIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIARD, OLIVIER. Leave a respond for BIARD, OLIVIER. BIARD, OLIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIARD, OLIVIER op de google maps. Adres en contacten BIARD, OLIVIER
Location of BIARD, OLIVIER on the google maps. Address and contacts of BIARD, OLIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BIARD, OLIVIER BIARD, OLIVIER: Look Lettering SPRL | Van den Driessche | G.I.K.S. Mode NV | Gheeraert N.V. | AVW BVBA

Other related companies as BIARD, OLIVIER: Look Lettering SPRL | Van den Driessche | G.I.K.S. Mode NV | Gheeraert N.V. | AVW BVBA

BIARD, OLIVIER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio FLORENNES, 5620 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BIARD, OLIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05429962158. Het bedrijf BIARD, OLIVIER bevindt zich op het adres: Rue des ecoles, 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BIARD, OLIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIARD, OLIVIER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIARD, OLIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIARD, OLIVIER, openstaande posities, locatie van BIARD, OLIVIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIARD, OLIVIER is a company, that was registered 1992 in FLORENNES, 5620 - BE region, Belgium. Full name of company is BIARD, OLIVIER, company assigned to the tax number BE05429962158. The company BIARD, OLIVIER is located at the address: Rue des ecoles, 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BIARD, OLIVIER were not found.
The main activity of BIARD, OLIVIER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIARD, OLIVIER is not available. You also can look at reviews of BIARD, OLIVIER, open positions, location of BIARD, OLIVIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIARD, OLIVIER, FLORENNES, 5620 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIARD, OLIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIARD, OLIVIER, FLORENNES, 5620 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIARD, OLIVIER, employees, financial statistics.