BFE-MEDIA

Contactgegevens BFE-MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BFE-MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BFE-MEDIA

Regio (region): B-4820 - Dison - Belgium, België

Adres (address): Clos des Jardins 13, België

Telefoon (phone): +33 384 800 235 +33 384 800 235

Fax (fax): +33 384 800 592 +33 384 800 592

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BFE-MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BFE-MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BFE-MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BFE-MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BFE-MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BFE-MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BFE-MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BFE-MEDIA
Products information BFE-MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE08406433105
Ondernemingsnummer: 3773223876
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BFE-MEDIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BFE-MEDIA
(Get full report from official database of BE for BFE-MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BFE-MEDIA
Addition kinds of activities for BFE-MEDIA

206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
22580105. Kantelen, kant | Edgings, lace
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij BFE-MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BFE-MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BFE-MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BFE-MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van BFE-MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of BFE-MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BFE-MEDIA. Laat een reactie achter voor BFE-MEDIA. BFE-MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BFE-MEDIA. Leave a respond for BFE-MEDIA. BFE-MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BFE-MEDIA op de google maps. Adres en contacten BFE-MEDIA
Location of BFE-MEDIA on the google maps. Address and contacts of BFE-MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BFE-MEDIA BFE-MEDIA: Bastin & Jacquet L.D.A. | Fonitel Telecommunicatie NV | ZEISS CARL NV | V.N.W. Transport NV | Philippe Van den Bulck

Other related companies as BFE-MEDIA: Bastin & Jacquet L.D.A. | Fonitel Telecommunicatie NV | ZEISS CARL NV | V.N.W. Transport NV | Philippe Van den Bulck

BFE-MEDIA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio B-4820 - Dison - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is BFE-MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08406433105. Het bedrijf BFE-MEDIA bevindt zich op het adres: Clos des Jardins 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BFE-MEDIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BFE-MEDIA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BFE-MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BFE-MEDIA, openstaande posities, locatie van BFE-MEDIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BFE-MEDIA is a company, that was registered 1985 in B-4820 - Dison - Belgium region, Belgium. Full name of company is BFE-MEDIA, company assigned to the tax number BE08406433105. The company BFE-MEDIA is located at the address: Clos des Jardins 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BFE-MEDIA were not found.
The main activity of BFE-MEDIA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BFE-MEDIA is not available. You also can look at reviews of BFE-MEDIA, open positions, location of BFE-MEDIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BFE-MEDIA, B-4820 - Dison - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BFE-MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BFE-MEDIA, B-4820 - Dison - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BFE-MEDIA, employees, financial statistics.