BELGONUCLEAIRE S.A.

Contactgegevens BELGONUCLEAIRE S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGONUCLEAIRE S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGONUCLEAIRE S.A.

Regio (region): BRUXELLES BRUXELLES - BE, België

Adres (address): avenue Ariane 4, België

Telefoon (phone): +32 2 774 05 11 +32 2 774 05 11

Fax (fax): +32 2 774 05 47 +32 2 774 05 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGONUCLEAIRE S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGONUCLEAIRE S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGONUCLEAIRE S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGONUCLEAIRE S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGONUCLEAIRE S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGONUCLEAIRE S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGONUCLEAIRE S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGONUCLEAIRE S.A.
Products information BELGONUCLEAIRE S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03528228759
Ondernemingsnummer: 5301147460
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELGONUCLEAIRE S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGONUCLEAIRE S.A.
(Get full report from official database of BE for BELGONUCLEAIRE S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGONUCLEAIRE S.A.
Addition kinds of activities for BELGONUCLEAIRE S.A.

506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij BELGONUCLEAIRE S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGONUCLEAIRE S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGONUCLEAIRE S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGONUCLEAIRE S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BELGONUCLEAIRE S.A. in sociale netwerken
Look for responds of BELGONUCLEAIRE S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGONUCLEAIRE S.A.. Laat een reactie achter voor BELGONUCLEAIRE S.A.. BELGONUCLEAIRE S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGONUCLEAIRE S.A.. Leave a respond for BELGONUCLEAIRE S.A.. BELGONUCLEAIRE S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGONUCLEAIRE S.A. op de google maps. Adres en contacten BELGONUCLEAIRE S.A.
Location of BELGONUCLEAIRE S.A. on the google maps. Address and contacts of BELGONUCLEAIRE S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGONUCLEAIRE S.A. BELGONUCLEAIRE S.A.: PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA | Bossuyt J NV | Jones Lang Lasalle S.A. | Blanquart,Bart | Fondation Andre RENARD

Other related companies as BELGONUCLEAIRE S.A.: PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA | Bossuyt J NV | Jones Lang Lasalle S.A. | Blanquart,Bart | Fondation Andre RENARD

BELGONUCLEAIRE S.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio BRUXELLES BRUXELLES - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGONUCLEAIRE S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03528228759. Het bedrijf BELGONUCLEAIRE S.A. bevindt zich op het adres: avenue Ariane 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELGONUCLEAIRE S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGONUCLEAIRE S.A. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGONUCLEAIRE S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGONUCLEAIRE S.A., openstaande posities, locatie van BELGONUCLEAIRE S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGONUCLEAIRE S.A. is a company, that was registered 2000 in BRUXELLES BRUXELLES - BE region, Belgium. Full name of company is BELGONUCLEAIRE S.A., company assigned to the tax number BE03528228759. The company BELGONUCLEAIRE S.A. is located at the address: avenue Ariane 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELGONUCLEAIRE S.A. were not found.
The main activity of BELGONUCLEAIRE S.A. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGONUCLEAIRE S.A. is not available. You also can look at reviews of BELGONUCLEAIRE S.A., open positions, location of BELGONUCLEAIRE S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGONUCLEAIRE S.A., BRUXELLES BRUXELLES - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGONUCLEAIRE S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGONUCLEAIRE S.A., BRUXELLES BRUXELLES - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGONUCLEAIRE S.A., employees, financial statistics.