BVBA CULTURA

Contactgegevens BVBA CULTURA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA CULTURA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA CULTURA

Regio (region): Wetteren, Eur 9230 - BE, België

Adres (address): Hoenderstraat 22, België

Telefoon (phone): 32 9 369 15 95 32 9 369 15 95

Fax (fax): 32 9 369 59 25 32 9 369 59 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA CULTURA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA CULTURA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA CULTURA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA CULTURA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA CULTURA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA CULTURA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA CULTURA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA CULTURA
Products information BVBA CULTURA

BTW identificatienummer (tax): BE01509216308
Ondernemingsnummer: 8591827392
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BVBA CULTURA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA CULTURA
(Get full report from official database of BE for BVBA CULTURA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA CULTURA
Addition kinds of activities for BVBA CULTURA

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
34999907. Dozen voor verpakking en verzending, metaal | Boxes for packing and shipping, metal
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij BVBA CULTURA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA CULTURA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA CULTURA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA CULTURA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van BVBA CULTURA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA CULTURA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA CULTURA. Laat een reactie achter voor BVBA CULTURA. BVBA CULTURA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA CULTURA. Leave a respond for BVBA CULTURA. BVBA CULTURA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA CULTURA op de google maps. Adres en contacten BVBA CULTURA
Location of BVBA CULTURA on the google maps. Address and contacts of BVBA CULTURA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA CULTURA BVBA CULTURA: Cap Marine SPRL | NOS AMIS FIDELES SPRL | Batijotex SPRL | Interieur Kultuur NV | be-Mind SPRL

Other related companies as BVBA CULTURA: Cap Marine SPRL | NOS AMIS FIDELES SPRL | Batijotex SPRL | Interieur Kultuur NV | be-Mind SPRL

BVBA CULTURA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wetteren, Eur 9230 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA CULTURA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01509216308. Het bedrijf BVBA CULTURA bevindt zich op het adres: Hoenderstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BVBA CULTURA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA CULTURA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA CULTURA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA CULTURA, openstaande posities, locatie van BVBA CULTURA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA CULTURA is a company, that was registered 1993 in Wetteren, Eur 9230 - BE region, Belgium. Full name of company is BVBA CULTURA, company assigned to the tax number BE01509216308. The company BVBA CULTURA is located at the address: Hoenderstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BVBA CULTURA were not found.
The main activity of BVBA CULTURA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA CULTURA is not available. You also can look at reviews of BVBA CULTURA, open positions, location of BVBA CULTURA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA CULTURA, Wetteren, Eur 9230 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA CULTURA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA CULTURA, Wetteren, Eur 9230 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA CULTURA, employees, financial statistics.