CENTEA MORTROUX

Contactgegevens CENTEA MORTROUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA MORTROUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA MORTROUX

Regio (region): Dalhem (Mortroux), België

Adres (address): Rue Davipont 3B,4607, België

Telefoon (phone): 04 376 78 44 04 376 78 44

Fax (fax): +32 (9) 134-84-97 +32 (9) 134-84-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA MORTROUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA MORTROUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA MORTROUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA MORTROUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA MORTROUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA MORTROUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA MORTROUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA MORTROUX
Products information CENTEA MORTROUX

BTW identificatienummer (tax): BE02759460449
Ondernemingsnummer: 1553985595
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTEA MORTROUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA MORTROUX
(Get full report from official database of BE for CENTEA MORTROUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA MORTROUX
Addition kinds of activities for CENTEA MORTROUX

22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
39491201. Croquet sets | Croquet sets
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij CENTEA MORTROUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA MORTROUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA MORTROUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA MORTROUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van CENTEA MORTROUX in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA MORTROUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA MORTROUX. Laat een reactie achter voor CENTEA MORTROUX. CENTEA MORTROUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA MORTROUX. Leave a respond for CENTEA MORTROUX. CENTEA MORTROUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA MORTROUX op de google maps. Adres en contacten CENTEA MORTROUX
Location of CENTEA MORTROUX on the google maps. Address and contacts of CENTEA MORTROUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA MORTROUX CENTEA MORTROUX: Oude Linden (De) | Prabo Products NV | THE GOOD BIKE SA | Festival Shop N.V. | ALLEN,KEVIN

Other related companies as CENTEA MORTROUX: Oude Linden (De) | Prabo Products NV | THE GOOD BIKE SA | Festival Shop N.V. | ALLEN,KEVIN

CENTEA MORTROUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Dalhem (Mortroux), België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA MORTROUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759460449. Het bedrijf CENTEA MORTROUX bevindt zich op het adres: Rue Davipont 3B,4607. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTEA MORTROUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA MORTROUX is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA MORTROUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA MORTROUX, openstaande posities, locatie van CENTEA MORTROUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTEA MORTROUX is a company, that was registered 2016 in Dalhem (Mortroux) region, Belgium. Full name of company is CENTEA MORTROUX, company assigned to the tax number BE02759460449. The company CENTEA MORTROUX is located at the address: Rue Davipont 3B,4607. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTEA MORTROUX were not found.
The main activity of CENTEA MORTROUX is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA MORTROUX is not available. You also can look at reviews of CENTEA MORTROUX, open positions, location of CENTEA MORTROUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA MORTROUX, Dalhem (Mortroux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA MORTROUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA MORTROUX, Dalhem (Mortroux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA MORTROUX, employees, financial statistics.