BANK J.VAN BREDA CO N.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BANK J.VAN BREDA CO N.V.
Private companiesMetal Mining • BANK J.VAN BREDA CO N.V.

Contactgegevens BANK J.VAN BREDA CO N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANK J.VAN BREDA CO N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANK J.VAN BREDA CO N.V.

Regio (region): BORGERHOUT ANTWERP 2140 - BE, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 295, België

Telefoon (phone): +32 3 217 59 10 +32 3 235 25 14 +32 3 235 25 14 +32 3 217 59 10 +32 3 235 25 14 +32 3 235 25 14

Fax (fax): +32 (64) 836-70-50 +32 (64) 836-70-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANK J.VAN BREDA CO N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANK J.VAN BREDA CO N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANK J.VAN BREDA CO N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANK J.VAN BREDA CO N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANK J.VAN BREDA CO N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANK J.VAN BREDA CO N.V.
Products information BANK J.VAN BREDA CO N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03746032714
Ondernemingsnummer: 8385284423
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BANK J.VAN BREDA CO N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANK J.VAN BREDA CO N.V.
(Get full report from official database of BE for BANK J.VAN BREDA CO N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANK J.VAN BREDA CO N.V.
Addition kinds of activities for BANK J.VAN BREDA CO N.V.

329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
56999906. regenjassen | Raincoats
72190301. Diaper service | Diaper service
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church

Werken bij BANK J.VAN BREDA CO N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANK J.VAN BREDA CO N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van BANK J.VAN BREDA CO N.V. in sociale netwerken
Look for responds of BANK J.VAN BREDA CO N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Laat een reactie achter voor BANK J.VAN BREDA CO N.V.. BANK J.VAN BREDA CO N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANK J.VAN BREDA CO N.V.. Leave a respond for BANK J.VAN BREDA CO N.V.. BANK J.VAN BREDA CO N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANK J.VAN BREDA CO N.V. op de google maps. Adres en contacten BANK J.VAN BREDA CO N.V.
Location of BANK J.VAN BREDA CO N.V. on the google maps. Address and contacts of BANK J.VAN BREDA CO N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come BANK J.VAN BREDA CO N.V. BANK J.VAN BREDA CO N.V.: Janclaes Cindy | Pregardiennat | APPETIT | Eurosani SPRLU | Balens Winkelcentrum NV

Other related companies as BANK J.VAN BREDA CO N.V.: Janclaes Cindy | Pregardiennat | APPETIT | Eurosani SPRLU | Balens Winkelcentrum NV

BANK J.VAN BREDA CO N.V. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio BORGERHOUT ANTWERP 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BANK J.VAN BREDA CO N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746032714. Het bedrijf BANK J.VAN BREDA CO N.V. bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 295. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BANK J.VAN BREDA CO N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANK J.VAN BREDA CO N.V. is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANK J.VAN BREDA CO N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANK J.VAN BREDA CO N.V., openstaande posities, locatie van BANK J.VAN BREDA CO N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANK J.VAN BREDA CO N.V. is a company, that was registered 1989 in BORGERHOUT ANTWERP 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is BANK J.VAN BREDA CO N.V., company assigned to the tax number BE03746032714. The company BANK J.VAN BREDA CO N.V. is located at the address: Plantin en Moretuslei 295. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BANK J.VAN BREDA CO N.V. were not found.
The main activity of BANK J.VAN BREDA CO N.V. is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BANK J.VAN BREDA CO N.V. is not available. You also can look at reviews of BANK J.VAN BREDA CO N.V., open positions, location of BANK J.VAN BREDA CO N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANK J.VAN BREDA CO N.V., BORGERHOUT ANTWERP 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANK J.VAN BREDA CO N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANK J.VAN BREDA CO N.V., BORGERHOUT ANTWERP 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANK J.VAN BREDA CO N.V., employees, financial statistics.