BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

Contactgegevens BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

Regio (region): Heist-Op-Den-Berg, form.CompanyState 2220 - BE, België

Adres (address): Industriepark 1, België

Telefoon (phone): +32 (69) 167-77-82 +32 (69) 167-77-82

Fax (fax): 32 15 24 47 79 32 15 24 47 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV
Products information BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02998413085
Ondernemingsnummer: 1078826904
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

02599901. Duck boerderij | Duck farm
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
50990501. CD's | Compact discs
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. Leave a respond for BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV. BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV
Location of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: AMERICAN CARS/ INTER-AUTOS | APT CAR SERVICES | Atelier Wynants Wonen NV | Sint-Lucas/Centrum voor Volwassenen Onderwijs | TREE TRUNK TOPIARY

Other related companies as BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV: AMERICAN CARS/ INTER-AUTOS | APT CAR SERVICES | Atelier Wynants Wonen NV | Sint-Lucas/Centrum voor Volwassenen Onderwijs | TREE TRUNK TOPIARY

BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Heist-Op-Den-Berg, form.CompanyState 2220 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02998413085. Het bedrijf BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Industriepark 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 221,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2005 in Heist-Op-Den-Berg, form.CompanyState 2220 - BE region, Belgium. Full name of company is BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE02998413085. The company BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is located at the address: Industriepark 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 221,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, open positions, location of BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, Heist-Op-Den-Berg, form.CompanyState 2220 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, Heist-Op-Den-Berg, form.CompanyState 2220 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.