BOUCKAERT BVBA

Contactgegevens BOUCKAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCKAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCKAERT BVBA

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Hinnebilkstraat 78,8770, België

Telefoon (phone): 051 30 27 84 051 30 27 84

Fax (fax): 051 31 66 78 051 31 66 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCKAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCKAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCKAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCKAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCKAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCKAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCKAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCKAERT BVBA
Products information BOUCKAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BOUCKAERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCKAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUCKAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCKAERT BVBA
Addition kinds of activities for BOUCKAERT BVBA

4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
201506. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
50650407. zenders | Transmitters
59999914. insecticide | Insecticide

Werken bij BOUCKAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCKAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCKAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCKAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van BOUCKAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUCKAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCKAERT BVBA. Laat een reactie achter voor BOUCKAERT BVBA. BOUCKAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCKAERT BVBA. Leave a respond for BOUCKAERT BVBA. BOUCKAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCKAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUCKAERT BVBA
Location of BOUCKAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUCKAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCKAERT BVBA BOUCKAERT BVBA: Auto Nador SPRL | Horeca Consulting | A A-Decopaint | Search & Selection Gent BVBA | Balaes S.A.

Other related companies as BOUCKAERT BVBA: Auto Nador SPRL | Horeca Consulting | A A-Decopaint | Search & Selection Gent BVBA | Balaes S.A.

BOUCKAERT BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCKAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf BOUCKAERT BVBA bevindt zich op het adres: Hinnebilkstraat 78,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BOUCKAERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCKAERT BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCKAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCKAERT BVBA, openstaande posities, locatie van BOUCKAERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUCKAERT BVBA is a company, that was registered 2016 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is BOUCKAERT BVBA, company assigned to the tax number BE01263122558. The company BOUCKAERT BVBA is located at the address: Hinnebilkstraat 78,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BOUCKAERT BVBA were not found.
The main activity of BOUCKAERT BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCKAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUCKAERT BVBA, open positions, location of BOUCKAERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCKAERT BVBA, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCKAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCKAERT BVBA, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCKAERT BVBA, employees, financial statistics.