B.T.M. bvba

Contactgegevens B.T.M. bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.T.M. bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.T.M. bvba

Regio (region): Schoten Antwerpen 2900 - Belgium, België

Adres (address): Henri Dunantlaan 13, België

Telefoon (phone): +3236852990 +3236852990

Fax (fax): +3236852991 +3236852991

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.T.M. bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.T.M. bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.T.M. bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.T.M. bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.T.M. bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.T.M. bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.T.M. bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.T.M. bvba
Products information B.T.M. bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07707427978
Ondernemingsnummer: 1025268554
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in B.T.M. bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.T.M. bvba
(Get full report from official database of BE for B.T.M. bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.T.M. bvba
Addition kinds of activities for B.T.M. bvba

472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing

Werken bij B.T.M. bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.T.M. bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.T.M. bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.T.M. bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van B.T.M. bvba in sociale netwerken
Look for responds of B.T.M. bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.T.M. bvba. Laat een reactie achter voor B.T.M. bvba. B.T.M. bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.T.M. bvba. Leave a respond for B.T.M. bvba. B.T.M. bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.T.M. bvba op de google maps. Adres en contacten B.T.M. bvba
Location of B.T.M. bvba on the google maps. Address and contacts of B.T.M. bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come B.T.M. bvba B.T.M. bvba: New Atreac Mechelen BVBA | Arts Construction Project Management | ACOL B.V.B.A. | BC Webdesign | Novalet-Argentin

Other related companies as B.T.M. bvba: New Atreac Mechelen BVBA | Arts Construction Project Management | ACOL B.V.B.A. | BC Webdesign | Novalet-Argentin

B.T.M. bvba is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Schoten Antwerpen 2900 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is B.T.M. bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07707427978. Het bedrijf B.T.M. bvba bevindt zich op het adres: Henri Dunantlaan 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in B.T.M. bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.T.M. bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.T.M. bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.T.M. bvba, openstaande posities, locatie van B.T.M. bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.T.M. bvba is a company, that was registered 1990 in Schoten Antwerpen 2900 - Belgium region, Belgium. Full name of company is B.T.M. bvba, company assigned to the tax number BE07707427978. The company B.T.M. bvba is located at the address: Henri Dunantlaan 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in B.T.M. bvba were not found.
The main activity of B.T.M. bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.T.M. bvba is not available. You also can look at reviews of B.T.M. bvba, open positions, location of B.T.M. bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.T.M. bvba, Schoten Antwerpen 2900 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.T.M. bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.T.M. bvba, Schoten Antwerpen 2900 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.T.M. bvba, employees, financial statistics.