B.S.C., Belgium Service Company

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • B.S.C., Belgium Service Company
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • B.S.C., Belgium Service Company

Contactgegevens B.S.C., Belgium Service Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.C., Belgium Service Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.C., Belgium Service Company

Regio (region): 2400 - Mol - Belgium, België

Adres (address): Paviljoenweg 57, België

Telefoon (phone): 0031356236347 0031356236347

Fax (fax): 0031356834482 0031356834482

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.C., Belgium Service Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.C., Belgium Service Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.C., Belgium Service Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.C., Belgium Service Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.C., Belgium Service Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.C., Belgium Service Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.C., Belgium Service Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.C., Belgium Service Company
Products information B.S.C., Belgium Service Company

BTW identificatienummer (tax): BE04745239257
Ondernemingsnummer: 2570770263
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B.S.C., Belgium Service Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.C., Belgium Service Company
(Get full report from official database of BE for B.S.C., Belgium Service Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.C., Belgium Service Company
Addition kinds of activities for B.S.C., Belgium Service Company

253102. Kerkmeubilair | Church furniture
326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
28699916. ethers | Ethers
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
50230101. Aluminumware | Aluminumware
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production

Werken bij B.S.C., Belgium Service Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.C., Belgium Service Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.C., Belgium Service Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.C., Belgium Service Company. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van B.S.C., Belgium Service Company in sociale netwerken
Look for responds of B.S.C., Belgium Service Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.C., Belgium Service Company. Laat een reactie achter voor B.S.C., Belgium Service Company. B.S.C., Belgium Service Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.C., Belgium Service Company. Leave a respond for B.S.C., Belgium Service Company. B.S.C., Belgium Service Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.C., Belgium Service Company op de google maps. Adres en contacten B.S.C., Belgium Service Company
Location of B.S.C., Belgium Service Company on the google maps. Address and contacts of B.S.C., Belgium Service Company

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.C., Belgium Service Company B.S.C., Belgium Service Company: Auto Stereo Center SPRL | Rigaux J-J | Nimf/Payphone nv | IMA N.V. | Eric Vanden eynde

Other related companies as B.S.C., Belgium Service Company: Auto Stereo Center SPRL | Rigaux J-J | Nimf/Payphone nv | IMA N.V. | Eric Vanden eynde

B.S.C., Belgium Service Company is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 2400 - Mol - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.C., Belgium Service Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04745239257. Het bedrijf B.S.C., Belgium Service Company bevindt zich op het adres: Paviljoenweg 57. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B.S.C., Belgium Service Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.S.C., Belgium Service Company is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.C., Belgium Service Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.C., Belgium Service Company, openstaande posities, locatie van B.S.C., Belgium Service Company op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.S.C., Belgium Service Company is a company, that was registered 2009 in 2400 - Mol - Belgium region, Belgium. Full name of company is B.S.C., Belgium Service Company, company assigned to the tax number BE04745239257. The company B.S.C., Belgium Service Company is located at the address: Paviljoenweg 57. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B.S.C., Belgium Service Company were not found.
The main activity of B.S.C., Belgium Service Company is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.C., Belgium Service Company is not available. You also can look at reviews of B.S.C., Belgium Service Company, open positions, location of B.S.C., Belgium Service Company on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.C., Belgium Service Company, 2400 - Mol - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.C., Belgium Service Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.C., Belgium Service Company, 2400 - Mol - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.C., Belgium Service Company, employees, financial statistics.