BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE
Private companiesEating and Drinking Places • BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

Contactgegevens BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Avenue Frère Orban 26,7000, België

Telefoon (phone): 065 39 82 11; 065 39 83 90 065 39 82 11; 065 39 83 90

Fax (fax): 065 39 83 90; 065 39 82 11 065 39 83 90; 065 39 82 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE
Products information BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07603057861
Ondernemingsnummer: 2577636718
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
50720402. Staples | Staples
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals

Werken bij BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. Leave a respond for BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE. BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE
Location of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: NOBLET BENELUX SA | SUB-ZERO/ADEK | Sitomon BVBA | CLEANINGBOY BVBA | Kri-Soft

Other related companies as BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE: NOBLET BENELUX SA | SUB-ZERO/ADEK | Sitomon BVBA | CLEANINGBOY BVBA | Kri-Soft

BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07603057861. Het bedrijf BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: Avenue Frère Orban 26,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is a company, that was registered 1989 in Mons region, Belgium. Full name of company is BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE07603057861. The company BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is located at the address: Avenue Frère Orban 26,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE were not found.
The main activity of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, open positions, location of BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE, employees, financial statistics.