Banque J. Van Breda & Co

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Banque J. Van Breda & Co
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Banque J. Van Breda & Co

Contactgegevens Banque J. Van Breda & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque J. Van Breda & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque J. Van Breda & Co

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Tervurenlaan 153,1150, België

Telefoon (phone): 02 733 81 26 02 733 81 26

Fax (fax): +32 (53) 857-42-97 +32 (53) 857-42-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque J. Van Breda & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque J. Van Breda & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque J. Van Breda & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque J. Van Breda & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque J. Van Breda & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque J. Van Breda & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque J. Van Breda & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque J. Van Breda & Co
Products information Banque J. Van Breda & Co

BTW identificatienummer (tax): BE01661376953
Ondernemingsnummer: 6944427490
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Banque J. Van Breda & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque J. Van Breda & Co
(Get full report from official database of BE for Banque J. Van Breda & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque J. Van Breda & Co
Addition kinds of activities for Banque J. Van Breda & Co

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes

Werken bij Banque J. Van Breda & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque J. Van Breda & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque J. Van Breda & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque J. Van Breda & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van Banque J. Van Breda & Co in sociale netwerken
Look for responds of Banque J. Van Breda & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque J. Van Breda & Co. Laat een reactie achter voor Banque J. Van Breda & Co. Banque J. Van Breda & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque J. Van Breda & Co. Leave a respond for Banque J. Van Breda & Co. Banque J. Van Breda & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque J. Van Breda & Co op de google maps. Adres en contacten Banque J. Van Breda & Co
Location of Banque J. Van Breda & Co on the google maps. Address and contacts of Banque J. Van Breda & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque J. Van Breda & Co Banque J. Van Breda & Co: VAN ASSCHE | IBM BELGIUM | RENAUD SPORT SPRL | L'ESSOR ASBL/HABITATIONS PROT. ASBL | WeSDeC

Other related companies as Banque J. Van Breda & Co: VAN ASSCHE | IBM BELGIUM | RENAUD SPORT SPRL | L'ESSOR ASBL/HABITATIONS PROT. ASBL | WeSDeC

Banque J. Van Breda & Co is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Banque J. Van Breda & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661376953. Het bedrijf Banque J. Van Breda & Co bevindt zich op het adres: Tervurenlaan 153,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Banque J. Van Breda & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banque J. Van Breda & Co is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque J. Van Breda & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque J. Van Breda & Co, openstaande posities, locatie van Banque J. Van Breda & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Banque J. Van Breda & Co is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Banque J. Van Breda & Co, company assigned to the tax number BE01661376953. The company Banque J. Van Breda & Co is located at the address: Tervurenlaan 153,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Banque J. Van Breda & Co were not found.
The main activity of Banque J. Van Breda & Co is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque J. Van Breda & Co is not available. You also can look at reviews of Banque J. Van Breda & Co, open positions, location of Banque J. Van Breda & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque J. Van Breda & Co, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque J. Van Breda & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque J. Van Breda & Co, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque J. Van Breda & Co, employees, financial statistics.